Komentara: 23
Pregleda: 24089

Ulično treniranje i zdrav život

03.06.2013. u 15:43h
Zdrav život, fizičko "trošenje", disciplina i posvećenost cilju neki su od osnovnih pokretača sportske street workout grupe "Bar Maniacs" koja je kroz svoj motivacioni video želela da pokaže kako je vrlo malo potrebno da se višak energije i slobodnog slobodnog vremena iskoristi za fizičko i mentalno pražnjenje uz druženje sa drugim sportistima na otvorenom.
Ulično treniranje i zdrav život

Neformalna sportska grupa pod nazivom "Bar Maniacs" ("Manijaci" na šipkama), postoji od juna 2012. godine i u svom sastavu trenutno broji 8 redovnih članova, ali sve više dobijaju zahteva za pristup članova iz drugih gradova.

U pitanju je disciplina u kombinaciji gimnastike i akrobatike. Treniraju pretežno u Dudovoj šumi u kojoj imaju najbolje uslove po pitanju sprava i ambijenta. Osnivači ove grupe su Dejan Stipić i Milan Resan koji su ovu grupu osnovali po ugledu na slične koje funkcionišu svuda po svetu.

Kroz svoje aktivnosti i treninge promovišu ulično treniranje (street workout), zdrav život i sportski duh. Registrovani su kao klub na najvećem Street Workout sajtu.

Početkom leta planiraju da organizuju treninge za početnike, barem 4 puta nedeljno, a više informacija o konkretnom datumu možete da dobijete putem njihove FB stranice.

Ulično treniranje i zdrav život

VIDEO: NEMA SPAVANJA!

Motivacioni video pod nazivom "Nema spavanja" počinje rečima često citiranog pokojnog premijera dr Zorana Đinđića: "Nema spavanja. Ne možete vi da budete svetski prvaci, a da spavate. Spavajte pet, šest sati šta vam više treba da spavate. Spavaćete kad budete u penziji. Penzioneri mogu da spavaju. Ako niste u penziji nemojte da spavate. I to je dobro za liniju. Nema subota, nedelja, praznici. Ako hoćete da postignete neki veliki cilj, nema praznovanja."

Tokom celog video klipa možete da vidite grupu mladića iz Subotice koji su očigledno vrlo posvećeni brzi o svom fizičkom izgledu koji može da dođe isključimo uz veliki rad i disciplinu, ali ovaj video nije posvećen samo onima koji žele da dođu do lepe linije već da se motivišu pre svega mlade ali i one koji nisu dovoljno fizički aktivni da izaberu zdrav način života, da izaberu da na vreme brinu o svom zdravlju i kroz disciplinu u sportu vežbaju i disciplinu u svakodnevnim situacijama, stvaraju navike i cene svaki sekund u životu. Osnova ove aktivnosti je volja.

Ovaj mini spot je sniman većim delom u Dudovoj šumi, na vojnom poligonu i na Radijalcu i pokazuje kako na jednom relativno skromnom prostoru uz minimalne rekvizite možete da brinete o svom telu, oslobodite duh i rasteretite se od svakodnevnih stresnih situacija. Street workout je vaša prilika da na svežem vazduhu brinete o svom zdravlju.

FORMULA JE VOLJA

Ako želite da se pridružite Bar Maniacs ekipi potražite ih u Dudovoj šumi (treninzi su svaki dan od 17 časova), a za više informacija o njima posetite ih i na Fejsbuku.

Ulično treniranje i zdrav život

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 24089

Povezane vesti

Povezane teme

dudova šuma

street workout

ulično treniranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.