Komentara: 8
Pregleda: 8964

"Bar Maniacs" osvojili nagrade na takmičenju u Banjaluci

09.07.2013. u 14:31h
Dana 28. juna se održalo takmičenje u „street workout-u“ (uličnoj gimnastici) u Banjaluci koju je organizovao osnivač grupe pod nazivom Bar Legion na čelu sa Pavletom Đurđevićem. Bilo je oko 40 takmičara i oko 200 gledalaca iz BiH, Srbije i Hrvatske.
"Bar Maniacs" osvojili nagrade na takmičenju u Banjaluci

Takmičili su se u više disciplina (zgibovi, sklekovi, propadanja i slobodan stil). Na takmičenju je i Subotica imala predstavnike, ekipu Bar – Maniacs iz Subotice. Takmičari su bili: Stefan Vasić, Đuro Marčeta, Milan Resan i Dejan Stipić.

Milan Resan je osvojio jednu medalju iz sklekova, dok je Stipić osvojio u svim disciplinama po jednu medalju i diplomu.

Ova grupa broji preko 15 stalno aktivnih članova i postoji već godinu dana. Svaki dan ih možete videti kako vežbaju u Dudovoj šumi.

Kao volonteri Kancelarije za mlade nastupali su u manifestaciji "Sportska bajka" na Paliću. Bavljenje rekreativnim sportom je veoma važno za sve a naročito za mlade ljude koji su još uvek u razvoju. Njihov moto je "Nema spavanja", a motivacioni video u njihovoj produkciji možete videti na linku: http://www.youtube.com/watch?v=Al9ss0uos3Q

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 8964

Povezane vesti

Povezane teme

vežbanje na otvorenom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.