• Pregleda: 8075

"Bar Maniacs" osvojili nagrade na takmičenju u Banjaluci

Dana 28. juna se održalo takmičenje u „street workout-u“ (uličnoj gimnastici) u Banjaluci koju je organizovao osnivač grupe pod nazivom Bar Legion na čelu sa Pavletom Đurđevićem. Bilo je oko 40 takmičara i oko 200 gledalaca iz BiH, Srbije i Hrvatske.
"Bar Maniacs" osvojili nagrade na takmičenju u Banjaluci

Takmičili su se u više disciplina (zgibovi, sklekovi, propadanja i slobodan stil). Na takmičenju je i Subotica imala predstavnike, ekipu Bar – Maniacs iz Subotice. Takmičari su bili: Stefan Vasić, Đuro Marčeta, Milan Resan i Dejan Stipić.

Milan Resan je osvojio jednu medalju iz sklekova, dok je Stipić osvojio u svim disciplinama po jednu medalju i diplomu.

Ova grupa broji preko 15 stalno aktivnih članova i postoji već godinu dana. Svaki dan ih možete videti kako vežbaju u Dudovoj šumi.

Kao volonteri Kancelarije za mlade nastupali su u manifestaciji "Sportska bajka" na Paliću. Bavljenje rekreativnim sportom je veoma važno za sve a naročito za mlade ljude koji su još uvek u razvoju. Njihov moto je "Nema spavanja", a motivacioni video u njihovoj produkciji možete videti na linku: http://www.youtube.com/watch?v=Al9ss0uos3Q

povezane teme

8
lala Odgovori
Svaka čast momci.
su-man Odgovori
Imal videa na youtubu o takmicenju ? nadam se da je neko nesto posnimio i metnuo na net !
lakumity103 Odgovori
Svaka čast, to smo i očekivali od vas.
jk Odgovori
Trebalo bi ove momke nagraditi, barem, sporskom opremom. Za razliku od drugih momaka oni neunistavaju igralista, buse gume. Sto vise mladi treba da se ugleda na njih. Zato gradonacelnice pokazite vasu humanu stranu. Svaka cast, momci.
plavusica s radijalca Odgovori
a što bi im davali sportsku opremu ?!?!?! ovako polu goli su mnogo zgodniji nego da su obuceni, zar ne ?????
Mister No Odgovori
To je to.Ovakvi momci mirne duše mogu da kažu da brane Subitičane.Sa osvojenim medaljama na sportskim takmičenjima se brani obraz Subotice a ne sa širenjem mržnje i uništavanjem materijalnih dobara.
vip Odgovori
Nekad CS a danas titule. Bravo Milane ;) Svaka vam cast sto se trudite i jos donosite uspehe. Samo tako nastavite. Pametnije je to da radis a ne ko ja jos uvek nista :)
ferrari Odgovori
Bravo....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.