Komentara: 10
Pregleda: 23779

Ugostiteljski objekti dostavljaju hranu

23.03.2020. u 16:10h
Izvor: PR tekst
Za vreme vanrednog stanja, svi ugostiteljski objekti, kafići i restorani su zatvoreni za građane, ali je moguća dostava hrane. Kuhinje restorana radiće svaki dan, uz preduzimanje svih propisanih mera higijene kako u pripremi, tako i u dostavi hrane.
Ugostiteljski objekti dostavljaju hranu

Kuhinja "Boss Caffe" radiće dostavu hrane svakog dana u periodu od 10 do 23 časa, a porudžbe se primaju na telefon 024/55-11-11. U ponudi će biti kompletan asortiman pica i korigovan meni, uz novitet dnevne ponude koja će se menjati svakog dana.

- U pitanju je dnevna ponuda koja se sastoji od supe i glavnog jela, a menjaće se svakog dana, što će građani moći da prate putem našeg sajta. Takođe, korigovali smo naš standardni meni, te smo svu hranu koju nećemo pripremati u ovom periodu izbacili sa menija. Preduzete su sve mere zaštite u pripremi i dostavi hrane, a svi naši dostavljači nose zaštitne maske i rukavice - kažu iz "Boss Caffe"-a.

Ugostiteljski objekti dostavljaju hranu

Dostavu hrane radiće i "Renessansa" svakog dana u periodu od 8:30 do 23 časa. U ponudi je kompletan meni koji se nalazi na sajtu restorana, a hranu je moguće poručiti putem telefona 024/555-001.

- U narednim danima, na našem sajtu biće istaknuto detaljno objašnjenje na koji način će se odvijati dostava, stoga molimo građane da prate informacije na zvaničnom sajtu. Sve što se nalazi na meniju, dostupno je za dostavu hrane, a svi dostavljači nose masku, rukavice i dezinfekciono sredstvo u auto i na ulazu u objekat. Niko ne može da preuzme hranu, dok se ne obavi propisana higijena - ističu u "Renessansi".

Ugostiteljski objekti dostavljaju hranu

Ugostiteljski objekti dostavljaju hranu

Burger bar "Fabrika" radiće dostavu hrane od ponedeljka do subote od 9 do 22 časova, a nedeljom od 13 do 22 časova. Sve što što se nalazi na meniju, moguće je poručiti putem telefona 064/95-93-674.

- Takođe, imamo mogućnost porudžbe putem aplikacije Donesi.com, gde građani ukoliko kod sebe nemaju gotovinu mogu da plate hranu karticom. Vodimo računa o svim higijenskim merama u pripremi hrane i naši dostavljači imaju maske i rukavice, a za sve informacije molimo građane da prate našu Fejsbuk i Instagram stranicu - poručuju iz "Fabrike".

Ugostiteljski objekti dostavljaju hranu

Usled novonastale situacije, restoran "Tokio BBQ" pokrenuo je dostavu hrane, koja će građanima biti na raspolaganju svakog dana od 10 do 21 čas, na broj telefona 024/600-610. Sve što se nalazi na meniju je moguće poručiti.

- Dostavu smo odlučili da radimo, jer nam se veliki broj stalnih gostiju javljao i pitao da li će biti u mogućnosti da poruče hranu. Pre vanrednog stanja nismo radili dostavu i nećemo je raditi nakon vanrednog stanja, dakle samo u ovom periodu, a dostavljaće je naši konobari, uz sve mere prevencije koje su propisane - poručuju iz "Tokio BBQ".

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 4 godine i 3 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 23779

Povezane vesti

Povezane teme

vanredno stanje

boss caffe

renesansa

Burger bar Fabrika

dostava hrane

korona virus

epidemija korona virusa

tokio bbq

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.