Komentara: 3
Pregleda: 4343

Udruženje "Za Suboticu svim srcem" prikuplja igračke za bolesnu decu

18.03.2021. u 10:59h
Izvor: Subotica.com
Udruženje "Za Suboticu svim srcem" prikuplja igračke za bolesnu decu

Na inicijativu Udruženja "Anđeli severa" iz Bačke Topole, Udruženje "Za Suboticu svim srcem" organizovaće akciju prikupljanja igračaka za mališane koji se leče na Odeljenju pedijatrije u Opštoj bolnici Subotica u petak, 19. marta, od 9 do 12 časova i u subotu, 20. marta, od 10 do 16 časova u njihovim prostorijama kod Autobuske stanice, na adresi Senćanski put 5.

Svi koji žele da učestvuju mogu da donesu plišane igračke, barbike, lutke, autiće, ali i flomastere, bojice, bojanke, slikovnice, dečje knjige, društvene igre, slagalice. Igračke mogu da budu nove ili polovne, samo je važno da su očuvane, da nisu pokidane, polomljene ili da nedostaju delovi - kaže Branko Prčić iz Udruženja "Za Suboticu svim srcem", dodajući da u slučaju plišanih i sličnih igračaka, ne bi bilo loše da se prethodno operu, a da će sve igračke, pre nego što ih odnesu u subotičku bolnicu, biti dezinfikovane. - Nadamo se lepom odzivu i da će Subotičani još jednom pokazati koliko su humani i da ćemo zajedno ulepšati boravak dece koja se leče u bolnici.

U akciji učestvuju još i Gradsko udruženje "Autizam Subotica", Udruženje "ZaJedno" i još jedno udruženje iz Bačke Topole, a sve sugrađane dobre volje koji se u petak i subotu odazovu na akciju, organizatori mole da se pridržavaju propisanih mera, te nose zaštitnu masku i drže rastojanje. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4343

Povezana vest

Povezane teme

sakupljanje igračaka

igračke

udruženje za suboticu svim srcem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.