Komentara: 19
Pregleda: 9485
Foto

Udovičić i Štefanek pozdravili buduće šampione na Sajmu sporta u Subotici

09.06.2020. u 16:56h
Izvor: Subotica.com
Na centralnom Gradskom trgu, danas je održan Sajam sporta koji je okupio oko 40 sportskih klubova i škola sporta iz našeg grada i oko 400 mališana koji su sugrađanima predstavili sportove kojima se bave. Smotru su otvorili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i naš sugrađanin Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije.
Udovičić i Štefanek pozdravili buduće šampione na Sajmu sporta u Subotici

U sportskoj porodici Subotice postoji 146 klubova i saveza, a Sportsko društvo „Spartak“ je po broju članova jedno od najmasovnijih u našoj zemlji.

- Šaljemo snažnu poruku sa severa naše zemlje da smo svi u istom timu, da delujemo zajedno i preuzimamo odgovornost ne samo za vrhunske rezultate, nego i da prenesemo snažnu poruku za svu decu i buduće šapmione da uđu u najveću porodicu u Srbiji, u porodicu sporta - poručio je ministar Vanja Udovičić i najmlađe sportiste posavetovao da nikada ne odustaju od svojih snova i da se ugledaju na vrhunska sportska imena iz našeg grada. - Nastavljamo promociju srpskog sporta kroz aktivizam sportista na malim sajmovima sporta. Naša želja je da tokom godine organizujemo najmanje deset ovakvih manifestacija širom Srbije, a krovni sajam će tradicionalno biti u Beogradu, krajem novembra. Ovim promovišemo sportove i podsećamo građane da je važno da se bavimo sportom i rekreacijom. Zahvaljujem se Gradu Subotici na sjajnoj saradnji na realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata, kao i na izdvajanjima za sport.

Udovičić i Štefanek pozdravili buduće šampione na Sajmu sporta u SuboticiVeliki broj okupljene dece, po rečima Davora Štefaneka, prava je slika subotičkog sporta. 

- Subotica ima bogatu sportsku istoriju, ali ne treba da brine ni za budućnost. I u narednom periodu svi ćemo se truditi da naši sportisti imaju što bolje uslove za treniranje i takmičenje, a od njih očekujemo rezultate koji, siguran sam, neće izostati - rekao je Štefanek.

Udovičić i Štefanek pozdravili buduće šampione na Sajmu sporta u SuboticiMinistarstvo omladine i sporta i Grad Subotica zajedno su realizovali brojne investicije, među kojima su klimatizacija Hale sportova i izgradnja atletske staze na Gradskom stadionu.

Izvor: Subotica.com
Sajam sporta Sajam sporta Sajam sporta Sajam sporta Sajam sporta Sajam sporta Sajam sporta Sajam sporta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 9485
Povezane teme

davor štefanek

vanja udovičić

sajam sporta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.