Komentara: 1
Pregleda: 6823

Učenici Politehničke škole deo praktične nastave obavljaće u novom objektu

11.09.2015. u 16:06h
Izvor: RTV Yueco
Za nedelju dana učenici sa područja rada grafičarstvo Politehničke škole će praktičnu nastavu pohađati u novom adaptiranom objektu, u Harambašićevoj ulici. Za građevinske, vodovodarske, molerske i keramičarske radove na adaptaciji druge etaže objekta Grad Subotica izdvojio je oko 6,5 miliona dinara. Potpuno preseljenje kabineta sa četiri područja rada iz starog objekta u Ulici Matije Gupca biće sprovedeno u naredne dve godine.
Učenici Politehničke škole deo praktične nastave obavljaće u novom objektu

Već krajem naredne nedelje, učenici će deo praktične nastave pohađati u novim prostorijama. Adaptiran objekat i nove učionice, u čijem su sređivanju bili uključeni i sami učenici, će profesorima i đacima pružiti bolje mogućnosti da se posvete nastavnom programu.

Objekat u Harambašićevoj ulici sa površinom od 660 m2 u potpunosti odgovara potrebama izvođenja praktične nastave na 4 područja rada, koliko sada ima Politehnička škola. Finansijska sredstva, koje je ove godine opredelio Grad Subotica biće dovoljna da se opremi prvi sprat objekta, što će omogućiti premeštanje samo dela praktične nastave.

Ukoliko se po planu i naredne godine bude nastavila dinamika finansiranja radova, biće adaptirane sve etaže objekta, čime bi bila omogućena potpuna realizacija praktične nastave u ovom objektu. Politehnička školu, na 4 područja rada, pohađa 718 učenika.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6823

Povezana vest

Povezane teme

politehnička srednja škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.