Komentara: 5
Pregleda: 3312

U toku je nabavka raketa za protivgradnu odbranu

31.05.2013. u 17:00h
Danas je u prostorijama Severnobačkog upravnog okruga održana IV sednica Saveta Severnobačkog upravnog okruga na kojoj je, između ostalog, razmatrana situacija vezana za protivgradnu odbranu na teritoriji opština Mali Iđoš, Bačka Topola i Grada Subotica.
U toku je nabavka raketa za protivgradnu odbranu

Konstatovano je da su predstavnici lokalnih samouprava već preduzeli konkretne mere za nabavku potrebnih sredstava koja će obezbediti efikasnu zaštitu od vremenskih nepogoda, kao i da će se ubuduće nastaviti sa zajedničkim aktivnostima na ovom polju.

Načelnik Severnobačkog upravnog okruga, Nikola Repac, je predsednicama opština Mali Iđoš i Bačka Topola, kao i zameniku gradonačelnika Grada Subotica, ponovo naglasio da im u svako doba stoji na raspolaganju, kao veza za brže i lakše uspostavljanje kontakata sa nadležnim ministarstvima, radi efikasnijeg rešavanja problema na teritoriji Okruga, a sve u cilju interesa i dobrobiti građana.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3312

Povezane vesti

Povezane teme

protivgradna odbrana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.