Komentara: 12
Pregleda: 1893

U toku akcija sakupljanja slatkiša, slaniša i igračaka za decu na Kosovu i Metohiji

09.12.2021. u 10:31h
Izvor: Subotica.com
Humanitarna organizacija "Svi za Kosmet" sedmu godinu zaredom organizuje akciju sakupljanja slatkiša, slaniša i novih igračaka za decu na Kosovu i Metohiji. Nakon prošlogodišnjeg uspeha, kada je na preko 200 mesta podeljeno ukupno 13.890 paketića, i ove godine pozivaju ljude dobre volje, otvorenog i širokog srca da se priključe akciji.
U toku akcija sakupljanja slatkiša, slaniša i igračaka za decu na Kosovu i Metohiji

Kako je svih prethodnih godina bilo, tako je i ove ogranak "Svi za Kosmet" u Subotici organizovao brojna mesta na kojima svi zainteresovani građani mogu ostavljati dobrovoljne priloge, među kojima su crkva Vaznesenja Gospodnjeg, dečije igraonice "Tri Praseta", "Smiley" i "Fabrika zabave", kao i internet igraonica "Playground 024".

U akciju su se uključile i brojne osnovne i srednje subotičke škole, dok će u subotu, 11. decembra, na Trgu slobode od 10 do 15 časova biti postavljen štand za prikupljanje slatkiša i novčanih donacija za kupovinu istih. 

- Akciju podržava i bajkerska grupa "Mrak" sa prijateljima na čelu sa vođom grupe Snežanom Racić. Oni će u subotu biti prisutni na našem štandu, gde će lično doneti i predati svoje donacije. Svi koji ne mogu da stignu u subotu na naš štand, mogu priloge ostaviti na nekom od sakupljačkih mesta ili pozvati "Skočko dostavu" na broj 064/100-90-01 i predati njima svoje donacije. Očekujemo vas u subotu na Trgu slobode da se družimo i pomognemo da deca na Kosovu i Metohiji dočekaju radosno Božić i Novu godinu - pozvali su iz subotičkog ogranka organizacije "Svi za Kosmet".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 1893

Povezana vest

Povezane teme

humanitarna organizacija svi za kosmet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.