Komentara: 5
Pregleda: 3594

U ponedeljak privremena izmena trasa na linijama 1/1a i 2

05.09.2014. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
Iz javnog preduzeća "Suboticatrans" obaveštavaju građane da će u ponedeljak zbog zatvaranja dela ulice Đure Đakovića doći će do izmene trasa na linijama 1/1a i 2. Privremena izmena će biti na snazi od do 18 časova.
U ponedeljak privremena izmena trasa na linijama 1/1a i 2

U navedenom periodu autobusi na liniji 1/1a će saobraćati od stajališta Lifka, ulicom Matije Gubca do ulice Maksima Gorkog, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 1/1a na Senćanskom putu.

U navedenom periodu autobusi na liniji 2 će saobraćati nakon ul. Aleja Maršala Tita, ulicom Ištvana Sečenjija (odnosno ulicom Trg Žrtava Fašizma u smeru ka Srpskom Šoru), ulicom Matije Gubca do ulice Maksima Gorkog, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 2 na Senćanskom putu.

Van upotrebe će biti stajališta Sinagoga, Crnojevićeva, Higijenski zavod i Jadran bioskop, a umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta Pošta i Matija Gubec.

Da podsetimo, zbog izvođenja radova na zameni postojećeg usporivača saobraćaja (ležeći policajac) u ulici Đure Đakovića u delu pešačkog prelaza ka ulici Korzo u Subotici, ulica Đure Đakovića u delu između raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Segedinski put do ulice Park Rajhl Ferenca u ponedeljak (8. septembar) od 6 do 18 časova biće zatvorena za saobraćaj. Više detalja u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3594

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

javni prevoz

izmena reda vožnje

autobuske linije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.