Komentara: 13
Pregleda: 7182

Sutra delimično zatvaranje ulice Đure Đakovića i promena trasa autobuskih linija

07.09.2014. u 09:43h
Izvor: Subotica.com
Zbog izvođenja radova na zameni postojećeg usporivača saobraćaja (ležeći policajac) u ulici Đure Đakovića u delu pešačkog prelaza ka ulici Korzo u Subotici, ulica Đure Đakovića u delu između raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Segedinski put do ulice Park Rajhl Ferenca u ponedeljak (8. septembar) od 6 do 18 časova biće zatvorena za saobraćaj. Zbog privremenog zatvaranja ove ulice doći će i do promene saobraćanja autobuskih linija 1/1a i 2.
Sutra delimično zatvaranje ulice Đure Đakovića i promena trasa autobuskih linija

Iz ulica Maksima Gorkog, Senćanski i Segedinski put  zatvoriće se ulaz u ulicu Đure Đakovića. Vozila iz ulice Branislava Nušića  usmeravaće se ka  raskrsnici ulica M. Gorkog, Senćanski i Segedinski put.

Na raskrsnici ulice Đure Đakovića i Park Rajhl Ferenca  vozila iz ulice Vase Stajića  i Zmaj Jovina će se usmeravati ka ulici Bose Milićević. Vozila koja dolaze iz ulice Park Rajhl Ferenca biće usmeravana ka ulici Zmaj Jovina.

Po završetku radova uspostavlja se režim po prethodnoj, postojećoj signalizaciji.

Privremena promena saobraćanja autobuskih linija 1/1a i 2

Iz istog razloga doći će do izmene trasa na linijama 1/1a i 2. Privremena izmena će biti na snazi od 6 do 18 časova. U navedenom periodu autobusi na liniji 1/1a će saobraćati od stajališta Lifka, ulicom Matije Gubca do ulice Maksima Gorkog, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 1/1a na Senćanskom putu.

Autobusi na liniji 2 će u navedenom periodu saobraćati nakon ulice Aleja Maršala Tita, ulicom Ištvana Sečenjija (odnosno ulicom Trg Žrtava Fašizma u smeru ka Srpskom Šoru), ulicom Matije Gubca do ulice Maksima Gorkog, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 2 na Senćanskom putu.

Van upotrebe će biti stajališta Sinagoga, Crnojevićeva, Higijenski zavod i Jadran bioskop, a umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta Pošta i Matija Gubec.

Više detalja u povezanim vestima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 7182
Povezane vesti
Povezane teme
Direkcija za izgradnju grada Subotice
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.