Komentara: 87
Pregleda: 24105
Video
Foto

U Novu 2017. godinu sa Gocom Tržan

20.12.2016. u 12:04h > 15:11
Izvor: Subotica.com
U Novu 2017. godinu Subotičani će ući uz koncert Goce Tržan na centralnom gradskom trgu. U organizaciju dočeka najluđe noći Grad Subotica će izdvojiti 2.9 miliona dinara.
U Novu 2017. godinu sa Gocom Tržan

Po rečima Jasmine Stevanović, koordinatorke Radne grupe za organizovanje proslave dočeka Nove 2017. godine, subotička lokalna samouprava tradicionalno poklanja svojim sugrađanima koncert izvođača za koga smatra da će svojim programom zadovoljiti ukuse najšire publike.

- Želeli smo da građanima pružimo priliku da dođu i da uživaju u koncertu naše popularne pevačice i da provedu novogodišnju noć u lepoj atmosferi – istakla je Jasmina Stevanović. - Upoznati smo sa inicijativom da se novac da u humanitarne svrhe, ali je ona stigla dosta kasno, kada su već dogovori oko organizacije proslave bili uveliko u toku. Grad je već pomogao našoj maloj sugrađanki, a koncert je dobra prilika da pokažemo solidarnost i da u novogodišnjoj noći pošaljemo sms poruke i pomognemo svima kojima je to potrebno.

Apel za pomoć sa bine će poslati i pevačica Goca Tržan, koja će za ovaj nastup u novogodišnjoj noći dobiti honorar od 13.000 evra.

- Tokom godine sam više od trećine mojih koncerata bilo je u humanitarne svrhe. Koncert je organizovao grad, u budžete i politiku se ne razumem, a ovo mi izgleda kao da je više postalo političko a ne humanitarno pitanje. U dogovoru sa ljudima iz grada  pokrenućemo akciju da sa svojih telefona, pored novogodišnjih čestitki pošaljemo jednu ili dve poruke na humanitarne brojeve i moj honorar će se sigurno prikupiti – istakla je Goca Tržan. -Jako se radujem koncertu, ovaj grad za mene ima veliku simboliku, jer sam na neki način ovde počela svoju karijeru i sve što smo na početku snimali i nastupali sa grupom „Tap 011“ dešavalo se u Subotici. Ono što mogu da obećam je dobra atmosfera i dobra pesma.

Koncert će početi u 23 časa i trajaće dva sata.

U Novu 2017. godinu sa Gocom Tržan

Po rečima Branislava Joke, člana Radne grupe za organizovanje proslave, trg će biti ograđen i obezbeđen i biće zabranjeno unošenje staklene i metalne ambalaže i pirotehničkih sredstava.

- To ostavite kod kuće a ponesite pozitivnu energiju i dobro raspoloženje – poručio je Joka.

Kao uvertira pred doček, u Velikoj većnici Gradske kuće, u petak 30. decembra od 20 časova biće održan koncert Vojvođanskog kamernog orkestra na čijem čelu je violinista Miloš Nikolić.


- Drago nam je da ćemo ponovo biti pred subotičkom publikom. Na novogodišnjem koncertu nastupiće naših 30 članova, sa solistima Amelom Kiš i Mirnom Radulović. Na repertoaru će biti Štrausovi valceri, polke, muzika iz filmova, božićne pesme i jedan lep kolaž za sve ukuse – najavio je Nikolić dodavši da će dirigent biti Pasko Čaba.

Ulaznice za koncert koštaju 2.000 dinara i mogu se kupiti u Suvenirnici Gradske kuće.

Izvor: Subotica.com
Najava novogodišnje proslave u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnje proslave u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnje proslave u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnje proslave u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnje proslave u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnje proslave u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnje proslave u organizaciji lokalne samouprave Najava novogodišnje proslave u organizaciji lokalne samouprave
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 87
Pregleda: 24105

Povezane vesti

Povezane teme

gradski trg

proslava nove godine u subotici

doček nove godine

Goca Tržan

timea horvat

doček nove 2017. godine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.