Komentara: 10
Pregleda: 3347

U nedelju finalni dan Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

13.01.2018. u 15:14h
Izvor: Subotica.com
Finalni dan Novogodišnjeg turnira igra se u nedelju, a pored utakmica za treće i prvo mesto u konkurenciji seniora, igraće se i završni mečevi dečijeg turnira. Program počinje u 16,30 časova.
U nedelju finalni dan Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

U nedelju, 14. januara, saznaće se pobednik tradicionalnog, 45. po redu, Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Plasman u finale i borbu za nagradu od 400.000 dinara izborile su ekipe Šeki enterijeri i Lampone, dok će se za treće mesto i ček od 50.000 dinara nadmetati Agrarpromet i Kuća zdravlja.

Finalni dan počeće utakmicom za treće mesto dečijeg turnira (16:30). Meč seniora za treće mesto, Agrarpromet – Kuća zdravlja igra se u 17 časova.

Borba za pobednika dečijeg turnira počinje u 18 časova, kada se sastaju Arena i Subotica.

Nakon odigranog finala mlađih selekcija uslediće dodela priznanja i pehara, a potom u 18 i 30 sledi veliko finale, duel ekipa Lampone i Šeki enterijera.

Po okončanju utakmice uslediće ceremonija dodele pehara, priznanja i nagrada, ali i tombola za vernu publiku.

Ulaznica za finalni dan 45. turnira u malom fudbalu iznosi 100 dinara. Zbog velikog interesovanja savetuje se posetiocima dešavanja da blagovremeno dođu u Halu sportova kako bi izbegli gužve.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 3347

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.