Komentara: 15
Pregleda: 6934
Foto

Mali fudbal: Lampone i Šeki enterijeri u finalu 45. Novogodišnjeg turnira

06.01.2018. u 11:51h > 09.01.2018. u 17:10h
Izvor: Subotica.com
Ekipe Lampone iz Novog Sada i Šeki enterijeri iz Subotice plasirale su se u finale tradicionalnog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu i 14. januara će se boriti za nagradni ček od 400.000 dinara i pobednički pehar. Za treće mesto snage će odmeriti Kuća zdravlja i Agrarpromet.
Mali fudbal: Lampone i Šeki enterijeri u finalu 45. Novogodišnjeg turnira

Nakon izuzetno dinamičnih i neizvesnih polufinalnih utakmica koje su odigrane sinoć u Hali sportova pred prepunim tribinama, finale su izborili Lampone posle trijumfa od 3:0 nad Kućom zdravlja i Šeki enterijeri pobedivši Agrarpromet sa 3:1.

U prvom polufinalnom susretu Lampone je do vođstva stigao golom Čizmara i dobro postavljenom odbranom minimalnu prednost sašuvao do isteka prvog dela. Nastavak meča doneo je pravu neizvesnost. Razigrala se Kuća zdravlja, ali je na golu novosadske ekipe bio raspoloženi Antonić. Na
suprotnoj strani Ranisavljević je odbranio penal Rajčeviću i još neko vreme utakmicu učinio neizvesnom. Neiskorištene prilike igrača Kuće zdravlja, Lampone je kaznio i golovima Rajčića i Tomića ostvario pobedu od 3:0 i obezbedio plasman u finale.

Mali fudbal: Lampone i Šeki enterijeri u finalu 45. Novogodišnjeg turnira

Lampone – Kuća zdravlja 3:0 (1:0)
Čizmar, Rajčić i Tomić

Lampone: Antonić, Milosavac, Popović, Bodonji, Celin, Žeravica, Matijević, Rajčević, Thales De mata, Čizmar, Tomić. Kuća zdravlja: Ranisavljević, Stefanović, Jančeski, S. Grujičić, Sekulić, Radojičić, Ž. Grujičić, Žarković, Perišić, Živanović, Krasić, Lazić.

ARENA I SUBOTICA U FINALU DEČJEG TURNIRA - U polufinalnim okršajima mlađih selekcija pobede su ostvarile Arena i Subotica i plasirale se u finale. Arena je bila bolja od Spartaka i slavila sa 6:2, dok je Subotica nadigrala Coerver i pobedila sa 7:0. Finalna utakmica mališana, takođe je na programu u nedelju, 14. januara.

Drugi meč bio je izuzetno zanimljiv i rezultatski neizvestan. Odlična igra Šeki enterijera u prvom delu, posle nekoliko pokušaja, nagrađena je golom Nebojše Desnice u 12. minutu. Drugo poluvreme donelo je mnogo bolju igru Agrarprometa i izjednačenje golom Zdravka Maravića. Međutim, Goran Popović se pobrinuo da ponovo dovede Šeki enterijere u Vođstvo od 2:1. U 35. minutu Nikola Romić je povisio na 3:1, ali je nakon toga usledila lavovska borba protivnka i greške igrača Šeki enterijera koji su vrlo brzo skupili šest prekršaja. U 37. minutu Agrarpromet nije iskoristio dosuđeni kazneni udarac. Šut Janjića zaustavio je golman Milan Beljanski i Šeki enterijeri su pobedom od 3:1 obezbedili finale.

Mali fudbal: Lampone i Šeki enterijeri u finalu 45. Novogodišnjeg turnira

Šeki enterijeri – Agrarpromet 3:1 (1:0)
Desnica, Popović, Romić -  Maravić Z.

Šeki enterijeri: Beljanski, Tomčić, V. Guberinić, Popović, Romić, Nedić, Desnica, M. Guberinić, Ćetković, Jovetić, Tomić. Agrarpromet: Banjanin, Z. Maravić, P. Maravić, Cvetković, Ivković, Čvoro, Šušnjar, R. Stanić, S. Stanić, Janjić, Krvavac, Đurović.

Finalna utakmica, kao i meč za treće mesto se igraju u nedelju, 14. januara . Pobedniku turnira će pripasti novčana nagrada od 400. 000 dinara, drugom finalisti 100.000, dok će trećeplasirana ekipa inkasirati 50.000 dinara.

RASPORED ZA NEDELJU, 14. JANUAR

  • 16:30 Coerver - Spartak (utakmica za treće mesto dečjeg turnira)
  • 17:00 Agrarpromet - Kuća zdravlja  (utakmica za treće mesto)
  • 18:00 Arena - Subotica (finale dečjeg turnira)
  • 18:25 Dodela pehara i medalja za tri prvoplasirane ekipe dečjeg turnira
  • 18:30 Lampone Meridian - Šeki enterijeri Real impeks (finale)
  • 19:45 Dodela pehara i medalja

Ulaznica za finalni dan 45. turnira u malom fudbalu iznosi 100 dinara. Zbog velikog interesovanja savetuje se posetiocima dešavanja da blagovremeno dođu u Halu sportova kako bi izbegli gužve.

Izvor: Subotica.com
Polufinalni mečevi 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinalni mečevi 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinalni mečevi 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinalni mečevi 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinalni mečevi 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinalni mečevi 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinalni mečevi 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinalni mečevi 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 6934

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.