Komentara: 65
Pregleda: 8518

U jučerašnjoj akciji policije 113 migranata iz šume prebačeno u Prihvatni centar

18.06.2023. u 15:18h
Izvor: Subotica.com  / Policijska uprava Subotica
U jučerašnjoj akciji policije 113 migranata iz šume prebačeno u Prihvatni centar
Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su juče, u akciji pojačane kontrole migranata na više lokacija na području Policijske uprave u Subotici, pronašli 113 iregularna migranta. Ova akcija sprovedena je na području grada Subotice, Palića i šire okoline, a migranti su prevezeni u prihvatne centar na teritoriji Srbije.

Akcija je sprovedena u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, a policija će i u narednom periodu sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i migranata.

Podsetimo, juče tokom popodneva najintenzivnije došlo je do okršaja više grupa migranata u kojima je korišćeno vatreno oružje, te su se u pograničnom pojasu u tom periodu često čuli rafalni pucnji. Policija je intervenisala i zaustavila ove sukobe, a onda je u nastavku akcije organa reda na širem području grada usledila gore opisana intervencija. Po zvaničnim podacima iz Policijske uprave Subotica, tokom jučerašnjeg dana u subotičkoj bolnici su zbrinuta tri migranta zbog povreda nastalih kao posledica ranjavanja.

Izvor: Subotica.com / Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 meseci i 1 dan
Komentara: 65
Pregleda: 8518

Povezane vesti

Povezane teme

subotička policija

Policija Subotica

migranti

migranti u subotici

napadi migranata

imigranti

ilegalni migranti

prihvatilište za migrante

migrantska kriza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.