Komentara: 7
Pregleda: 3384

Turistička ponuda Subotice od sada i na iPhone / iPad uređajima

15.11.2012. u 14:09h
Turistička organizacija grada Subotice, nakon lansiranja Android aplikacije "VisitSubotica" na android marketu u avgustu mesecu ove godine, obaveštava da je aplikacija od ponedeljka dostupna i na iOS platformi, odnosno da je dostupna korisnicima koji imaju Apple telefone ili tablet uređaje.
Turistička ponuda Subotice od sada i na iPhone / iPad uređajima

Početkom avgusta zvanično je promovisana aplikacija za mobilne telefone na Android operativnom sistemu što smo iskoristili da u intervju sa gospođom Ivanom Jovčić, v.d. direktorom Turističke organizacije Subotice, između ostalog upitamo i za dalji razvoj ove aplikacije, što je svakako i ova nova aplikacija za IOS (Apple) operativne sisteme kao što su iPhone i iPad.  U jednom od pitanja vezanim za IOS aplikaciju naš sagovornik je procenio izradu ove verzije u roku od 3 meseca, što je kako i možemo da svedočimo i učinjeno. Pohvala.

Aplikacija je urađena je na tri jezika – srpskom, mađarskom i engleskom i njenim instaliranjem na "pametne telefone" ili tablet računare turista dobija sve informacije o Subotici sažete na jednom mestu - o saobraćaju, smeštaju, restoranima, kafeima, vinarijama, arhitekturi, kulturnim mestima, Paliću, Ludašu, Kelebiji, festivalima i manifestacijama.

Turistička ponuda Subotice od sada i na iPhone / iPad uređajima

Celokupan sadržaj aplikacije je lociran na mapama Subotice i Palića, upisane su geografske koordinate te je pronalaženje objekata u gradu znatno olakšano, a ugrađen je i sistem navigacije putem Google Mapa.

Aplikacija se potpuno besplatno može preuzeti sa GooglePlay-a i sa iTunes-a, a nakon instalacije ne zahteva povezivanje uređaja sa internetom, pa samim tim turistima ne stvara trošak za korišćenje interneta ni u domaćem saobraćaju ni u romingu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.ny319.TOGS
https://itunes.apple.com/us/app/visitsubotica-app/id567938912?mt=8

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3384

Povezane vesti

Povezane teme

turistička organizacija subotica

ivana jovčić

mobilna aplikacija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.