Komentara: 42
Pregleda: 22049

Trudnu Subotičanku napao migrant nasred ulice

02.06.2023. u 13:44h
Izvor: Subotica.com
Nasred ulice, u sred bela dana i u samom centru grada, našu sugrađanku (28) u drugom stanju napao je i polno uznemiravao jedan migrant.
Trudnu Subotičanku napao migrant nasred ulice

Po rečima njenog verenika Miloša P., devojku su srela dva migranta u Ulici Vase Stajića, jedan je pokušao da je uhvati za polni organ, ona mu je sklonila ruku, viknula i onda su obojica pobegli.

- To se desilo u sredu oko deset sati ujutru. Verenica mi je još u šoku i ne može da veruje šta se desilo. Iako je tamo prometno, u tom trenutku nije bilo nikoga da joj pomogne – priča nam sugrađanin Miloš P. – Kada je video šta je uradio, drugi migrant je počeo da viče na tog što ju je napao i odmah su počeli da beže. Ona je trudna,  jako se uplašila i pretrpela ogroman stres.

Uznemirena devojka je odmah pozvala momka, a on, kada joj je pomogao da se smiri, posle nekih sat vremena i policiju.

- Saslušali su me i rekli da mora da prijavi lično i da se takvi slučajevi javljaju odmah kad se dese, kako bi ih što pre uhvatili. Nisam želeo verenicu da vodim u policiju da daje izjavu jer nisam želeo da je izažem dodatnom stresu, a i svestan sam da su oni za to vreme mogli da se sklone bilo gde i da bi ih jako teško uhvatili – dodaje naš sagovornik. – Međutim, želim da se čuje šta se dešava na našim ulicama gde, izgleda, nismo bezbedni ni po danu. Šta bi bilo tek noću? Migranata ponovo ima dosta u našem gradu, sada je to bila moja verenica, sutra može da bude nečija žena ili sestra.  Sada se završilo ovako, sledeći put može da bude gore.  Mislim da treba da se obrati više pažnje, naša deca i žene nisu više sigurni u svom gradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 42
Pregleda: 22049
Povezane teme

napadi migranata

uznemiravanje

seksualno uznemiravanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.