Komentara: 0
Pregleda: 2553

Trojica tenisera iz Srbije u polufinalu, prvi nosilac završio učešće na teniskom "Futures 12"

12.09.2014. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
Iako smo jučerašnjim presekom konstatovali kako je tenisera iz Srbije kako vreme odmiče sve manje, odnosno da je među 16 ostalo još samo trojica, posle jučerašnjih mečeva u singlovima broj tenisera koji se bore za titulu se smanjio na osam, ali broj tenisera iz Srbije koji je ostao u konkurenciji je i dalje - tri.
Trojica tenisera iz Srbije u polufinalu, prvi nosilac završio učešće na teniskom "Futures 12"

U Subotici se od 9. do 14. septembra održava tradicionalni međunarodni profesionalni teniski turnir "Futures 12" koji je posle kvalifikacija izdvojio 32 takmičara koja se bore za titulu i nagradni fond u iznosu od 10.000 dolara.

Tehnički organizator je Tenis klub "Spartak", a organizaciju turnira pomogli su Grad Subotica i Teniski savez Srbije.

Poraz prvog nosioca

Od 8 nosilaca juče je za polufinale igralo čak 7, ali u polufinale se plasiralo samo četvoro. Jedan od onih koji ove godine neće podizati trofej je prvi nosilac čeh Roman Jebavi (1989) koji je poražen od makedonca Dimitra Grabula (1981) koji je 685. na tabeli ITF-a.

Danas se igraju mečevi četvrtfinala, svi susreti u singlu počinju u 11 časova, ukoliko vreme dozvoli, a ulaz je besplatan. Mečevi polufinala igraju se u subotu, a zatim finale u nedelju.

Trojica predstavnika iz Srbije u isto vreme za polufinale

Na teren broj 3 izaći će najbolje plasirani igrač iz Srbije novosađanin Dejan Katić koji će se sastati sa drugim nosiocem turnira. Paralelno sa ovim mečom za polufinale odvijaće se i druga tri meča: na terenu 4 boriće se naš drugi predstavnik Danilo Petrović, koji je postavljen za trećeg nosioca i slovak Juraj Masar, zatim na terenu 5 će se sresti naš treći predstavnik Ilija Vučić i nemac Pirmin Haenle koji je u prvom krugu izbacio tenisera Spartaka Denisa Bejtulahija, kao i makedonski okršaj u kojem će se sastati Dimitar Grabul i Tomislav Jotovski.

Dublovi danas igraju finale

Što se tiče dublova danas ne pre 13 časova na rasporedu je finalni meč u kojem će se sastati Georgyi MALYSHEV (RUS) Marcel WALOCH (AUT) i Antonio CEMBELLIN PRIETO (ESP) Alexandre MASSA (FRA) nakon što su juče izbacile svoje protivnike francuski par Medy CHETTAR (FRA) Florent DIEP (FRA) i srpski par Dejan KATIC (SRB) Stefan ROGANOVIC (SRB).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2553

Povezane vesti

Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir Subotica

teniski turnir

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.