Komentara: 0
Pregleda: 6950

Trke formula "Predator" u centru NAVAK

09.09.2016. u 14:09h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 10. septembra, NAVAK akademija, u Subotištu nadomak Beograda, otvara vrata za najbolje takmičare formule Predator. Svi bolidi su već pristigli, a vozači sa nestrpljenjem očekuju trke koje će se održati 10. 11. i 12. septembra na trkačkoj stazi akademije NAVAK.
Trke formula "Predator" u centru NAVAK

Kao generalni pokrovitelj Evropskog kupa formule Predator kompanija Euro Petrol je ponosna što može da na srpsku scenu vrati trke prave Formule Predator. Ovo jedinstveno takmičenje predstavlja podsticaj razvoju nove vrste sporta u Srbiji, pravog auto sporta kakav ovde nije postojao više od 30 godina. U trkama učestvuju vozači iz Srbije, Italije, Švajcarske, Rumunije… 

Formula Predator je privatna serija koja je potekla iz Italije, a danas se vozi u Italiji, Hrvatskoj, Srbiji, Rumuniji, Mađarskoj…

Trke formula "Predator" u centru NAVAK

Euro Petrol je obezbedio besplatne ulaznice za sve koji žele da prisustvuju ovom događaju. Besplatne ulaznice za trku se mogu dobiti samo i isključivo na svim Euro Petrol pumpama, bez obaveze kupovine bilo kog artikla ili goriva. 

Kako bi dodatno podržao ovaj događaj, Euro Petrol je napravio još jedno iznenađenje za prave obožavaoce Formule:  za prvih 50 fanova - članova Euro Petrol Kluba je obezbedio besplatan autobuski prevoz u nedelju, 11. septembra na finalnu - drugu trku Evropskog kupa formule Predator!

Više informacija na možete pročitati na ovom linku

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6950

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.