Komentara: 0
Pregleda: 7299

Završene trke Formule Predator

13.09.2016. u 17:10h
Izvor: Subotica.com
Juče su u NAVAK akademiji u Subotištu završene trke formula Predator. U sportskoj atmosferi pred oko 1.400 gledalaca za pehar se takmičilo 11 vozača.
Završene trke Formule Predator

Da bi se pobedilo na trci, neophodna je ogromna koncentracija tokom svih 18 krugova. Najbolji rezultate je ostvario Italijan Liotti Salvatore, a sa njim su se na pobedničkom postolju našli i Machado Perez Ivan i Cusi Corrado koji zauzeli drugo i treće mesto. Od srpskih vozača na trci su učestovali Slavković Vladan i Alvirović Mladen. 

Završene trke Formule Predator

Završene trke Formule Predator

Želeći da pomogne i populariše razvoj auto-moto sporta u Srbiji, kompanija Euro Petrol je obezbedila besplatne ulaznice svima koji su bili zainteresovani za ovaj nesvakidašnji događaj. Takođe, vodeći računa o svojim vernim potrošačima, organizovan je i besplatan prevoz iz Subotice za 50-tak članova Euro Petrol kluba i Facebook fanova.

Nakon završetka trke, publika nije krila oduševljenje. Bučan start, velika brzina kretanja ovih formula, uletanje u krivine i driftovanje ostaće publici dugo sećanju. 

Izvor: Subotica.com
Trke Formule Predator Trke Formule Predator Trke Formule Predator Trke Formule Predator Trke Formule Predator Trke Formule Predator Trke Formule Predator Trke Formule Predator
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7299

Povezana vest

Povezane teme

euro petrol subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.