Komentara: 1
Pregleda: 3359

Trinaest medalja plivača Spartak-Prozivke na IV Kupu bratskih gradova Sombor-Baja

11.04.2017. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda završen je IV Kup bratskih gradova Sombor - Baja, gde je prvo takmičenje bilo 11. februara pod nazivom “Zimske čarolije” a drugo 25. februara pod nazivom “Polet kup 2017” u Somboru. Treće takmičenje održano je u subotu, 8. aprila u Baji u Mađarskoj što je ujedno bilo i završno takmičenje Kupa.
Trinaest medalja plivača Spartak-Prozivke na IV Kupu bratskih gradova Sombor-Baja

Plivači “Spartak-Prozivke” učestvovali su sa 13 plivača i osvojili ukupno 5 zlatnih medalja, 6 srebrnih i 2 bronzane, kao i zlato u štafeti 4 x 25m  slobodno.

Najzapaženije rezultate postigli su Odović Strahinja i Ždrnja Teodora koji su proglašeni najboljim plivačima u svojim kategorijama čime su nagrađeni peharima. Odović je dva puta prvi stigao na cilj u disciplinama 50 metara delfin i 50 metara leđno i jednom drugi u disciplini 50 m slobodnim stilom dok je Ždrnja Teodora plivala 50 metara delfin gde je uzela zlato, 50 metara slobodno za srebro i 50 metara prsno gde je uzela bronzu. 

Pored njih, takođe su zapažene nastupe imali i Ujvari Leon, Kostić Maša i Tot Silvia. Ujvari je plivao 50 metara slobodnim stilom gde je uzeo zlato a dva srebra je uzeo na 50 metara delfin i 50 metara prsno. Kostić Maša je plivala za zlato u disciplini 50 metara slobodno i za srebro u disciplini 50 metara delfin, dok je Silvia srebro uzela na 50 metara prsno i bronzu na 50 metara leđno.

Štafeta u sastavu Miler Filip - Tohati Tamaš - Ujvari Leon - Odović Strahinja prva je stigla na cilj čime je nagrađena zlatom.

Prema broju bodova “Spartak-Prozivka” je zauzela četvrto mesto na 10. Emel Kup-u dok je prema ukupnom broju osvojenih bodova sa sva tri takmičenja 4. kupa bratskih gradova Sombor-Baja zauzela treće mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 3359
Povezane teme

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.