• Pregleda: 4472

Treća ekipa ŽOK "Spartak" osvojila II Vojvođansku ligu

Treća ekipa Ženskog odbojkaškog kluba "Spartak" završila je takmičenje u 2. Vojvođanskoj ligi na prvom mestu i time napredovala rang više.
Foto: FB "Sportisti Subotica"
Treća ekipa ŽOK "Spartak" osvojila II Vojvođansku ligu

U Hali sportova, u utorak, 13. aprila, odigrano je poslednje, 15. kolo 2. Vojvođanske lige za odbojkašice u kojem su se sastale mlade odbojkašice Spartaka i Volejstara. Treća ekipa ŽOK "Spartak" je na ovom meču trijumfovala sa 3:0 čime je osvojila ovaj rang takmičenja i stekla pravo učešća u viši rang, odnosno za takmičenje u 1. Vojvođanskoj ligi.

Igračice Spartaka su uspešnu sezonu završile sa 41 osvojeni bod, odnosno sa četrnaest pobeda i samo jendim porazom. Treneri ekipe Damir Petković, Vladimir Kapriš i Janko Adžić tokom sezone su imali na raspolaganju sedamnaest igračica, a one su: Milana Čavlin (kapiten), Milena Prčić, Milica Radojević, Milica Janković, Ivana Ilić, Dušica Mićić, Vasja Filipović, Dunja Janković, Jovana Filipić, Bojana Drčić, Dragana Fazekaš, Anđela Pejak, Milana Mucalj, Adrijana Milić, Anastasija Božić, Dunja Sili i Miljana Gunjača.

Foto: Facebok stranica "Sportisti Subotica"

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.