Komentara: 6
Pregleda: 4615

Tradicionalni "Trimbi" prvog maja na relaciji Subotica - Palić

30.04.2019. u 13:58h
Izvor: Subotica.com
Povodom prvomajskih praznika, Gradski savez „Sport za sve“, po 44. put, organizovaće sportsko – rekreativnu manifestaciju „Trimbi“, koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od Subotice do Palića.
Tradicionalni "Trimbi" prvog maja na relaciji Subotica - Palić

Tradicionalno, start "Trimbija" biće, 1. maja, u periodu 8 do 11 časova, ispred zgrade "Jadran", a cilj će biti, tačno u podne, u Sportsko – rekreativnom centru „Palić", ispred ulaza na fudbalski teren, dok će se izvlačenje nagrada obaviti pola časa kasnije, na terenu za mali fudbal. Cena učesničkog kartona, koji se kupuje na startu, ostala je nepromenjena u odnosu na ranije godine i iznosi sto dinara.

Svi učesnici „Trimbija“ bez obzira na redosled dolaska na cilj, ali sa obaveznim overenim učesničkim kartonima na startu, kontrolnom punktu i cilju, na kraju programa učestvuju u izvlačenju glavnih nagrada, u vidu tri bicikla, dok su utešne nagrade pripremljene najmlađem i najstarijem aktivnom učesniku, vlasniku najstarijeg dvotočkaša, kao i učesniku sa najboljim vremenom pređenog poligona spretnosti biciklom, koji će se organizovati, u 10 časova, na terenu za mali fudbal SRC "Palić".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4615

Povezana vest

Povezane teme

trimbi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.