Komentara: 6
Pregleda: 4507
Foto

Topi se sneg, više temperature „čiste“ puteve

15.03.2013. u 18:13h
Izvor: SuMedija
Topi se sneg, više temperature „čiste“ puteve

Sneg koji je tokom jučerašnjeg popodneva i noći pao na teritoriji grada, doneo je ozbiljne probleme na putevima u Subotici i okolini, posebno na putu prema Bajmoku i dalje ka Somboru gde su snežni nanosi, uzrokovani vetrom, visoki i po nekoliko metara.

Ništa bolje u jutarnjim časovima nije bilo ni na gradskim saobraćajnicama koje su u potpunosti bile pod snegom.

Ipak, danas u popodnevnim časovima situacija je polako počela da se normalizuje, jer su padavine prestale, a temperature porasle, tako da u samom gradu više gotovo da i nema problema u saobraćaju, dok ekipe „Vojputa“ i dalje čiste putne pravce u okolini grada.

Izvor: SuMedija
Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 6
Pregleda: 4507

Povezana vest

Povezane teme

sneg u Subotici

topljenje snega

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.