Komentara: 84
Pregleda: 57702
Foto

Svečano otvoren Retail park "Shoppi"

17.03.2016. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Svečano otvoren Retail park "Shoppi"

H&M, New Yorker, C&A, Sportina, Tom Tailor, Takko, Deichmannn konačno su dostupni i kupcima u Subotici. Presecanjem vrpce, gradonačelnik Jene Maglai i direktor MPC Properties-a, Tomas Viladsen svečano su otvorili prvi u nizu Šopi ritejl park (Retail park "Shoppi"). Ukupna vrednost investicije je oko 10 miliona evra.

- Pre manje od devet meseci kada smo bili na ovom mestu radi postavljanja kamena temeljca, mnogi su bili skeptici da će u martu biti otvoren prvi moderan tržni centar u Subotici, ali vidite da je taj projekat u potpunosti realizovan. Ja bih se zahvalio firmi MPC što je prepoznala Suboticu i investirala. Zahvljujući ovoj investiciji otvoreno je preko 200 radnih mesta, a posebno mi je drago da su predstavnici investitora iskazali volju i spremnost da u budućem periodu proširuju kompleks i otvaraju nova radna mesta-kaže gradonačelnik, Jene Maglai.

Svečano otvoren Retail park "Shoppi"

Svečano otvoren Retail park "Shoppi"

Novi maloprodajni lanac na tržištu, Šopi ritejl park predstavlja još jednu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties, pored Ušće šoping centra, Immo centra i brojnih drugih poslovnih objkekata.

- Šopi ritejl park je izgrađen u rekordnom roku. Posebno se možemo pohvaliti informacijom da je Šopi ritejl park 100 odsto izdat, da ga karakteriše odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal. On predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelniku Subotice, kao i svim institucijama gradske uprave na izuzetnoj saradnji i podršci u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola-kaže direktor MPC Tomas Viladsen.

Svečano otvoren Retail park "Shoppi"

Svečano otvoren Retail park "Shoppi"

Na oko 10.000 kvadratnih metara, Šopi ritejl park nudi više od 20 internacionalnih i domaćih brendova sportske opreme, obuće, odeće, asortimana za decu, drogeriju, apoteku, restoran, kao i niz pratećih sadržaja.

Vrata lokala će biti otvorena svakog dana u nedelji od 9 do 23 časa, a kao posebna pogodnost se ističe što sve prodavnice imaju ulaz sa centralnog parkinga kapaciteta za 300 vozila.

Svečano otvoren Retail park "Shoppi"

Vrata tržnog centra su otvorena u 10 časova, obavljeno je svečano otvaranje, a zabavni muzički program pročinje od 17 časova, a do tada obezbeđen je bogat program za najmlađe. Dve domaće muzičke zvezde, Željko Joksimović i Sara Jo, postaraće se da otvaranje Šopi ritejl parka bude spektakularno. Svojim nastupima, pomenuti dvojac, priuštiće nezaboravan provod  kako svojim obožavaocima, tako i svim posetiocima.

Fotografije sa otvaranja Retail parka "Shoppi" možete pogledati u nastavku.

Izvor: Subotica.com

Svečano otvaranje retail parka "Shoppi"

Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi"
Pogledaj ostale fotografije

Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi"

Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje Retail parka "Shoppi"
Pogledaj ostale fotografije

Koncert Željka Joksimovića

Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića
Pogledaj ostale fotografije

Koncert Sare Jo

Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo
Pogledaj ostale fotografije

Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova

Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova Izgradnja Retail parka "Shoppi" u Subotici - u toku je završna faza radova
Pogledaj ostale fotografije

Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra

Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 84
Pregleda: 57702

Povezane vesti

Povezane teme

jene maglai

retail park shoppi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.