Komentara: 21
Pregleda: 21663

Koncerti Željka Joksimovića i Sare Jo na svečanom otvaranju Shoppi retail parka

10.03.2016. u 15:28h
Izvor: Subotica.com
Prvi u nizu Shoppi Retail Park, svečano će otvoriti svoja vrata u Subotici 17. marta u 10 časova, kada će posetioce pored zabavnog programa, koncerta i brojnih sadržaja za sve članove porodice, dočekati i posebne pogodnosti koje su zakupci za kupovinu poznatih brendova.
Koncerti Željka Joksimovića i Sare Jo na svečanom otvaranju Shoppi retail parka

Dve domaće muzičke zvezde, Željko Joksimović i Sara Jo, postaraće se da otvaranje Shoppi retail parka bude spektakularno. Svojim nastupima, pomenuti dvojac, priuštiće nezaboravan provod  kako svojim obožavaocima, tako i svim posetiocima. Koncertni program počinje u 17 časova.

Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci ovog retail parka, jer će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu sa žonglerima, štulašima, klovnovima, zatim u oslikavanju lica, interaktivnim predstavama i drugim slatkim Shoppi iznenađenjima.

Raznovrsna ponuda očekuje i one malo starije posetioce, a najviše će ih obradovati sjajan izbor poznatih internacionalnih brendova, kao što su H&M, New Yorker, C&A, Tom Tailor, Deichmann, Office Shoes, Sport Vision, koji će biti dostupni po vrlo pristupačnim cenama. Pored toga, imaće i jedinstvenu priliku da uživaju u modnim šetnjama i savetima stilista, frizera i šminkera za predstojeću sezonu.

Koncerti Željka Joksimovića i Sare Jo na svečanom otvaranju Shoppi retail parka

Unapređenim doživljajem kupovine, lokacijom i pristupačnim cenama širokog asortimana proizvoda, na površini od 10.000 kvadratnih metara, koja broji i 300 parking mesta Shoppi Retail Park teži da bude omiljena lokacija kupovine za sve potrošače iz regije Severne Bačke, ali i šire na teritoriji cele Vojvodine. Shoppi retail park se nalazi u Subotici, na adresi Segedinski put 88.

Izvor: Subotica.com

Koncert Sare Jo

Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo Koncert Sare Jo
Pogledaj ostale fotografije

Koncert Željka Joksimovića

Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića Koncert Željka Joksimovića
Pogledaj ostale fotografije

Svečano otvaranje retail parka "Shoppi"

Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi" Svečano otvaranje retail parka "Shoppi"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 21
Pregleda: 21663

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

željko joksimović

retail park shoppi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.