Komentara: 6
Pregleda: 4360

Svečani prijem za prvake u OŠ "Sveti Sava"

01.09.2012. u 02:58h
Izvor: RTV City
Iako školska godina počinje u ponedeljak, neke od subotičkih osnovnih škola su danas priredile svečani prijem za đake prvake. Jedna od njih je i OŠ Sveti Sava, u kojoj su mališane koji su danas prvi put seli u đačke klupe, dočekale njihove učiteljice a prigodnim programom dobrodošlicu poželeli stariji drugari.
Svečani prijem za prvake u OŠ "Sveti Sava"

Pozdravila ih je i Etela Jerinkić, član Gradskog veća za obrazovanje, sa željom da im početak školovanja bude uspešan.

U prvi razred osnovne škole upisano je 1349 dece, od kojih će 80 pohađati OŠ Sveti Sava. Sve njih, lepe, posebno doterane za veliki dan u njihovim životima, nestrpljive, radoznale, neke i pomalo stidljive i uplašene, pozdravila je i Mirjana Lončarević, v.d. direktora škole.

Da stihovi Branka Radičevića "Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba" zaista odgovaraju istini, uskoro će se, nakon što ih prođe početna nelagoda zbog novog okruženja, drugara, na kraju i načina života, uveriti i novopečeni školarci.

Da put od kuće do škole za njih bude što bezbedniji, pobrinula se, između ostalih i Gradska uprava, koja je za svakog prvaka obezbedila saobraćajni komplet, koji sadrži slikovnicu sa uputstvima za ponašanje u saobraćaju.

Video prilog - http://www.youtube.com/watch?v=dKdNy8q1hH0#t=222s 

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4360
Povezane teme

OŠ Sveti Sava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.