Komentara: 12
Pregleda: 2209

Sutra vakcinacija bez poziva u Starom Žedniku, prekosutra na Kelebiji

18.05.2021. u 18:28h
Izvor: Subotica.com
Nastavlja se masovna imunizacija u prigradskim naseljima. U sredu će biti otvoreni privremeni punk u ambulanti u Starom Žedniku, dan kasnije na Kelebiji. Vakcinacija će biti moguća bez zakazivanja.
Sutra vakcinacija bez poziva u Starom Žedniku, prekosutra na Kelebiji

Punoletni državljani Srbije moći će da prime vakcinu protiv korona virusa bez zakazivanja u sredu u ambulanti u naselju Stari Žednik (Vladimira Nazora bb) u vremenskom periodu od 8 do 13 časova, dok će narednog dana, u četvrtak, vakcine biti obezbeđene zainteresovanima u ambulanti na Kelebiji, u ulici Veljka Vlahovića, u poslepodnevnim časovima, od 14 do 19 časova.

Na ova dva privremena punkta u prigradskim naseljima građanima će se moći da biraju između dve vakcine - "Fajzer" i "Sinofarm". U planu za subotu je vakcinacija meštana Makove sedmice u periodu od 8 do 13 časova.

Na vakcinaciju bez zakazivanja mogu da dođu svi punoletni državljani Srbije, bez obzira na prebivalište. Vakcinaciju mogu da obave i stariji maloletnici, državljani Srbije, starosti 16 i 17 godina, ali uz obaveznu potvrdu, odnosno odobrenje izabranog lekara. Za sada jedino Fajzer vakcina je odobrena za imunizaciju maloletnih lica.

Dom zdravlja poziva sve koji žele da se vakcinišu da dođu na punkt u Novoj opštini, sa sobom da ponesu lični dokument sa slikom, po mogućnosti popune i ponesu obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem, a ukoliko nisu u mogućnosti moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 2209

Povezana vest

Povezane teme

Kelebija

stari žednik

dom zdravlja subotica

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinacija

imunizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.