Komentara: 10
Pregleda: 5453

Sutra u popodnevnim i večernjim časovima moguće gužve u saobraćaju

27.01.2023. u 14:24h > 17:02
Izvor: Subotica.com
Sutra u popodnevnim i večernjim časovima moguće gužve u saobraćaju

U subotu u drugom delu dana moguće su pojačane gužve u saobraćaju na više deonica u gradu, zbog poseta viših političkih zvaničnika i pratećih delegacija iz Hrvatske ali i Beograda.

Povod posete je "Veliko prelo" koje organizuje hrvatska zajednica u Srbiji, a na kojem će biti gosti iz Hrvatske ali i njihove kolege iz srpske diplomatije.

Kako je saopštilo Hrvatsko nacionalno veće (HNV), po protokolu prve posete i zvanični sastanci počeće od 16,30 časova i trajaće najranije do 19 časova, a lokacije sastanaka, gde se očekuje i povremeno "blokiranje saobraćaja" su Preradovićeva ulica (sedište HNV), u delu od Somborskog do Karađorđevog puta, kao i Beogradski put bliže lakat krivini (sedište DSHV). Sastanak na nivou ministara zakazan je u 17:30 časova u Gradskoj kuću kada se očekuje i regulisanje saobraćaja u Štrosmajerovoj ulici, u skladu sa najavljenom posetom.

U večernjim časovima deonica puta kod Tehničke škole "Ivan Sarić" (MESŠC) u čijoj sportskoj sali se održava "Veliko prelo", sa početkom u 20 časova.

Najavljeni gosti su ministri spoljnih poslova Srbije i Hrvatske, politički predstavnici srpske i hrvatske manjine ove dve države, kao i prateće delegacije.

Iako policija nikada ne najavljuje kakav je plan po pitanju zatvaranja određenih deonica zbog obezbeđenja gostiju, za pretpostaviti je da građani treba da budu spremni, pogotovo što je vikend, da se u ovom periodu ne iznenade ukoliko bude malo otežano kretanje automobilom.

Kao i uvek, savetuje se maksimalno strpljenje u saobraćaju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 5453
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.