Komentara: 0
Pregleda: 2539

Sutra se održava 17. Super Enpi karate Kup

19.03.2016. u 12:28h
Izvor: Subotica.com
Sutra se održava 17. Super Enpi karate Kup

U Hali sportova sutra (nedelja) se održava tradicionalni Super Enpi Kup u karateu, koji se u našem gradu održava 17. godinu za redom. U pitanju je međunarodni turnir koji svake godine okuplja veliki broj takmičara iz cele Evrope. Takmičenja će početi nakon svečanog otvaranja (9,30), a održavaće se pored velikih terena i u stonoteniskoj sali.

Kako je rečeno na jučerašnjoj press konferenciji prilikom najave ovog tradicionalnog karate turnira, takmičari iz oko 15 evropskih država takmičiće se na 16 tatamija. Očekuje se učešće oko 1.500 takmičara koji su većinom pre nekoliko dana stigli u naš grad i bili u prilici da se upoznaju sa borilištem, ali i da razgledaju grad tokom ovih nekoliko sunčanih dana.

Organizacija turnira iz godine u godinu dobija najviše ocene, a tako će biti i ove godine, smatra Milorad Čopić, predsednik KK "Enpi", organizatora ove sportske manifestacije koja već duži niz godina ima podršku grada. Turnir se održava dve nedelje pred Evropsko prvenstvo koje će se održati u Nemačkoj, te će ovi mečevim mnogima poslužiti da provere svoju formu.

Takmičenje u katama biće održano u vremenskom periodu od 10 do 14 časova, a u drugom delu dana, od 14 do 18 časova biće održane borbe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2539

Povezana vest

Povezane teme

karate klub enpi

super enpi kup

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.