Komentara: 9
Pregleda: 14012

Sutra sahrana policajca Slavoljuba Banića

27.08.2012. u 16:45h
Izvor: RTV Yueco
U toku je istraga o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu na autoputu Novi Sad Horgoš, kod petlje Bačka Topola. U nesreći je je poginuo saobraćajni policajac Slavoljub Banić (39) i slovačka državljanka, a povređeno je još četiri policajca.
Sutra sahrana policajca Slavoljuba Banića

Autobus iz Poljske “Beatur trans travel” je naleteo na vozila saobraćajne policije. Uzrok nesreće se utvrđuje, a vozaču autobusa je od određeno zadržavanje od 48 sati i danas je trebalo da se nađe pred istažnim sudijom Osnovnog suda.

Uzrok stravične saobraćajne nesreće se i dalje utvrđuje. Do tragedije je došlo subotu kada je autobus poljskih registarskih oznaka pokosio pet saobraćajnih policajaca koji su obavljali uviđaj.

Na licu mesta poginuli su saobraćajac Slavoljub Banić (39) i slovačka državljanka, teško povređeni Tihomir Miletić prevezen je odmah u Klinički centar Novi Sad, a Nemanja Stojčić je zadržan na Odeljenju za reanimaciju i stanje mu je stabilno.Po preporuci Minstarstva zdravlja prebačen je u kliniku u Novi Sad.

Sutra sahrana policajca Slavoljuba Banića

Policajci Aleksandar Gligorić i Goran Filipović zadobili su lakše telesne povrede i u subotu su pušteni su na kućno lečenje. Povređenog policajca koji je smešten na Odeljenju za reanimaciju posetio je direktor policije, Milorad Veljović sa saradnicima.

Nakon ukazane lekarske pomoći Nemanja Stojčić se nalazi u stabilnom stanju. U nesreći zadobio je povrede rebara i grudnog koša. Tihomir Miletić je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Poljski autobus se nalazi na parkingu Subotica-transa. Turistička agencija iz poljske je kontaktirala Subotica trans i i u subotu u kasnim večernjim časovima su obezbedili prevoz za putnike u Poljsku.

Sutra sahrana policajca Slavoljuba Banića

Policajac Slavoljub Binić sutra će biti sahranjen na groblju u Dudovoj Šumi u 15,30 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 14012
Povezane teme

saobraćajna policija

saobraćajna nesreća

uviđaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.