• Pregleda: 6904

Povređeni policajci u stabilnom stanju

U jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći kod petlje Bačka Topola poginuo je policajaca, S.B., a četvoro njegovih kolega je zadobilo opasne, teške i lake telesne povrede.
Povređeni policajci u stabilnom stanju

U vreme dok su saobraćajni policajci obavljali uviđaj, jer je slovačka državljanka sletela sa puta na njih je naleteo turistički autobus poljskih registarskih oznaka i na licu mesta ih je pokosio! S.B. i slovačka državljanka su na licu mesta ostali mrtvi, dok su T.M., N.S., A.G., i G.F. preveženi kolima hitne pomoći u Opštu bolnicu u Subotici.

Stanje N.S. je stabilno i ne nalazi se u opasnosti po život. U toku noći nije došlo do pogoršanja. Zadobio je povrede grudnog koša i za sada ne treba da ide na operaciju. Nalazi se na odeljenju za reanimaciju i na intezivnom je praćenju - rekao je za Yu eko dr Aleksandar Mokan, lekar specijalista iz anestezije i reanimacije, upravnik je Službe za anesteziju sa reanimatologijom.

Autobus poljskih registarskih oznaka je dovežen i smešten u dvorište JP "Subotica-trans". Juče oko 19 časova N.S. u bolnici je posetio i direktor policije Milorad Veljović.

Istraga je u toku.

Povezane vesti:
- Poginuli policajac i državljanka Slovačke

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
Mira Odgovori
Saučešće porodici nastradalog. Ostalim policajcima brz oporavak želim. Ali moram da postavim pitanje, čemu samo inicijali? Ljudi nisu maloletni, nije istraga u toku, radili pošteno svoj posao. Zašto doktorima i načelniku policije niste stavili inicijale? Hvala
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.