Komentara: 4
Pregleda: 4529
Foto

"SuSajam 2017" u znaku turizma

08.05.2017. u 18:37h
Izvor: Subotica.com
Jedanaesti po redu Međunarodni sajam „SuSajam 2017“, u organizaciji JKP „Subotičke pijace“ i Regionalne privredne komore, biće održan od 1. do 3. juna u Hali sportova. Ove godine, grad partner biće Sandviken iz Švedske.
"SuSajam 2017" u znaku turizma

„SuSajam 2017“, na kojem će biti predstavljen proizvodni i uslužni potencijal Subotice, okupiće prema rečima organizatora veliki broj privrednika iz naše zemlje i regiona. Za razliku od prošlogodišnjeg Sajma koji je bio posvećen proizvodnji i preradi hrane, ovogodišnja smotra privrede biće u znaku turizma.

- Subotica će biti mesto susreta privrednika iz Srbije i zemalja regiona, mesto poslovnih kontakata, razmene ideja, iskustava i dobre volje. Vodeća tema ovogodišnjeg Sajma, uz sve ostale privredne grane, biće turizam. Turizam u smislu predstavljanja svih turističkih potencijala Subotice i naravno Palića kao našeg dragulja ravnice - kaže Srđan Samardžić, član Gradskog veća zadužen za oblast turizma, investicija i međunarodne saradnje.

Organizatori ističu da je do sada popunjeno 70 odsto kapaciteta, te da zainteresovani privrednici učešće mogu prijaviti do 24. maja.

"SuSajam 2017" u znaku turizma

- Potencijalni izgalači koji se prijave do  kraja nedelje, tačnije do 12. maja, to mogu učiniti po nižoj ceni. Što se tiče redovnog cenovnika, on je ostao nepromenjen godinama, samo mu je dodata ta novina koja se tiče popusta za ranije prijave - kaže Ilinka Vukoja, direktorka JKP „Subotičke pijace“

Pored sajamskih aktivnosti, u okviru „SuSajma“ će uz podršku Regionalne privredne komore, Turističke organizacije Grada Subotica i Regionalne razvojne agencije „Panonreg“ biti organizovana i stručna predavanja.

Izvor: Subotica.com
Najava 11. Međunarodnog i regionalnog sajma "Subotica 2017" Najava 11. Međunarodnog i regionalnog sajma "Subotica 2017" Najava 11. Međunarodnog i regionalnog sajma "Subotica 2017" Najava 11. Međunarodnog i regionalnog sajma "Subotica 2017" Najava 11. Međunarodnog i regionalnog sajma "Subotica 2017" Najava 11. Međunarodnog i regionalnog sajma "Subotica 2017" Najava 11. Međunarodnog i regionalnog sajma "Subotica 2017" Najava 11. Međunarodnog i regionalnog sajma "Subotica 2017"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4529

Povezane vesti

Povezane teme

međunarodni sajam privrede

ilinka vukoja

susajam

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.