Komentara: 2
Pregleda: 5465
Foto

Završen "SuSajam 2017"

04.06.2017. u 16:20h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni i regionalni sajam privrede „SuSajam 2017“ završen je u subotu svečanom dodelom nagrada najboljim izlagačima.
Završen "SuSajam 2017"

Po odluci stručnog žirija, prva nagrada za najlepši štand na ovogodišnjoj smotri pripala je Opštini Mali Iđoš. Pored Iđošana, nagrade za najlepši izlagački prostro dobili su i SZR „Kujundžić” iz Subotice i Turistička organizacija grada Zrenjanina, koji su podelili drugu nagradu, dok su treće mesto takođe podelili Mađarska nacionalna trgovačka kuća iz Mađarske i RPK Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga.

Lokalna samouprava grada Sandvikena iz Švedske, Grad Kiškunhalaš iz Mađarske i Seosko turističko domaćinstvo „Banstolka“ iz Banstola dobitnici su posebnih sajamskih priznanja.

Specijalna nagrada „SuSajma 2017“, za šampiona kvaliteta u kategoriji konditorskih proizvoda pripala „Happy Chocolates factory ZRT”, fabrici čokolade iz mađarskog mesta Urija.

Subotički sajam privrede otvoren je u četvrtak i tokom tri dana trajanja posetio ga je veliki broj ljudi. Na više od 50 štandova predstavilo se oko dve stotine izlagača iz naše zemlje, Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Hrvatske, Republike Srpske i Švedske. Partner ovogodinje manifestacije bio je švedski grad Sandviken, a vodeća tema sajma bila je unapređenje turizma u regionu.

Izvor: Subotica.com
Zatvaranje Međunarodnog i regionalnog privrednog sajma "SuSajam 2017" Zatvaranje Međunarodnog i regionalnog privrednog sajma "SuSajam 2017" Zatvaranje Međunarodnog i regionalnog privrednog sajma "SuSajam 2017" Zatvaranje Međunarodnog i regionalnog privrednog sajma "SuSajam 2017" Zatvaranje Međunarodnog i regionalnog privrednog sajma "SuSajam 2017" Zatvaranje Međunarodnog i regionalnog privrednog sajma "SuSajam 2017" Zatvaranje Međunarodnog i regionalnog privrednog sajma "SuSajam 2017" Zatvaranje Međunarodnog i regionalnog privrednog sajma "SuSajam 2017"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5465

Povezane vesti

Povezane teme

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

regionalni sajam privrede

sajam

susajam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.