• Pregleda: 4603

Sutra počinje "SuSajam 2017"

Jedanaesti po redu Međunarodni sajam „SuSajam 2017“, u organizaciji JKP „Subotičke pijace“ i Regionalne privredne komore, biće otvoren sutra u 11 časova u Hali sportova. Grad partner na ovogodišnjoj smotri privrede, koja će trajati do subote, biće Sandviken iz Švedske.
Sutra počinje "SuSajam 2017"

Na „SuSajmu“ će se predstaviti 174 izlagača iz sedam zemalja, među kojima su pored privrednika iz naše zemlje, privrednici iz susedne Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore, Republike Srpske i zemlje partnera-Švedske. 

- Sajam će omogućiti privrednicima da na neposredan način predstave svoje proizvode i usluge i to ne samo potrošačima, nego i drugim privrednicima, sa kojima će moći i da razmene iskustva - kaže Ilinka Vukoja, direktorka JKP „Subotičke pijace“

Svi posetioci sajma imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri. Najsrećniji dobitnik postaće vlasnik kaljeve peći na struju, koju poklanja pećar „Kujundžić“.

Uz podršku Regionalne privredne komore, Turističke organizacije Grada Subotica i Regionalne razvojne agencije „Panonreg“, u okviru „SuSajma“ biće organizovana i stručna predavanja.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Ilinka Odgovori
A na sajmu nebrojeno svita. Došli su nam najmiliji gosti: iz Sombora, iz Bajmoka, čak i Tavankuta
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.