Komentara: 3
Pregleda: 3205

Summer3p - još samo nedelju dana do početka Festivala

11.07.2012. u 10:27h
Ovogodišnji 10. jubilarni Festival elektronske muzike “Summer3p” održava se od 19.-22. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću. Festival će i ove godine osim muzičkog dela imati i bogat dnevni radioničarski program, a o dove godine organizatori Festivala će posetiocima ponuditi I besplatan prostor za kampovanje.
Summer3p - još samo nedelju dana do početka Festivala

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedfluks iz Engleske, Kasi Vorn iz Grčke,, Gorje Hevek iz Rusije, Mladen Tomić BiH, kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ-eva. Između ostalih nastupiće i subotički DJ-evi.

Program muzičkog festivala Summer3p 2012

Organizatori Summer3p festival su Udruženje građana "AŠC kooperativa" i Fondacija "Danilo Kiš" koji već 4 godine sarađuju u organizaciji ovog događaja. 

I ove godine će u fokusu biti 3 važne kampanje: "Stop nasilju", "Očistimo jezero Palić!" i "Sačuvajmo prirodu". Tokom Festivala će se održati više radionica: sportska, ekološka, likovna, kao i radionica reciklaže.

Summer3p - još samo nedelju dana do početka Festivala 

Od ove godine će svi posetioci Festivala moći besplatno da kampuju u auto kampu preduzeća “Park Palić”, a zainteresovani treba da se prijave na: asc.sub@mail.com. I ove godine je organozovan besplatan prevoz za sve koji kupe jednodnevnu ulaznicu ili komplet karata. Polasci iz grada su u 21 i 22 časa sa Železničke stanice do parkinga kod Muškog štranda, a povratak je u 3:30 i 4:30 časova od parkinga kod Muškog štranda.

Summer3p - još samo nedelju dana do početka Festivala

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3205
Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p festival na paliću

summer3p slike fotografije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.