• Pregleda: 3425

Summer3p festival, od 19. do 22. jula 2012

Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću
Summer3p festival, od 19. do 22. jula 2012

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedflux (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS), kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ-eva. Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

"Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom", navodi se u saopštenju.

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

I ove godine biće festival skreće pažnju na tri važne kampanje: Stop nasilju!, Očistimo jezero Palić i sačuvajmo prirodu. Tokom festivala održaće se više radionica: Ekološka, Likovna, Sportska... "Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala", dodaje se.

Kompleti ulaznica za sva 4 dana se mogu kupiti putem sajta Eventim po ceni od 990 dinara.
Više informacija na sajtu http://summer3p.subotica.com

Pogledajte fotografije sa prošlogodišnjeg Summer3p-a:
- Summer3p - četvrtak (1. dan)
- Summer3p - četvrtak (1. dan)
- Summer3P - petak (2. dan)
- Summer3P - petak (2. dan)
- Summer3P - petak (2. dan)
- Summer3P - subota (3.dan)
- Summer3P - nedelja (4. dan)

povezane teme

10
hmm Odgovori
Koliko mi se cini ima sve manje i manje radionica...
organizacija Odgovori
Broj radionica je isti kao 2011 i 2010. Iza nabrajanja stoje tri tačkice, pošto je ovo forma vesti a ne detaljne deskripcije.
Posetite naš sajt http://www.summer3p.com
kuridža Odgovori
@organizacija
Sajt vam je, uzgred, odličan! :)
Alex Odgovori
Meni se iskreno ne sviđa sajt, jako je šablonski, neka osnovna jommla tema. To je što se tiče dopadljivosti ali za upotrebjivost moglo bi da prođe, iako izgleda kao jako nedovršen

Zašto nemate najavni video spot? prethodnih godina je bilo
Moglo bi to malo i ozbiljnije, ali ok, neću da kritikuje - trudite se i to je pozitivno.
organizacija Odgovori
@Alex

Video spot je završen juče i vrteće sa na MTVu od 10.07. do 22.07, 5 puta dnevno.
Na YouTube, FB i sajt biće postavljen do kraja nedelje.
Sajt je uradjen sa skromnim budžetom i mi smo zadovoljni.
Tim Odgovori
Interesantno...Problem je ako nema dešavanja u gradu... a kada ima, i onda nađete nešto što vam se ne sviđa. Budite srećni što postoji neko ko se trudi da vam napravi žurku i radionice..vi samo kritikujete, ni ne znate koliko posla ima sa ovim i koliko se trude organizatori da bi vam omogućili dobar provod!! Ljudi, budite malo zahvalni....!!
Alex Odgovori
@organizacija
Hvala na odgovoru. Zadovoljan sam.
organizacija Odgovori
@Tim

Dobro je da neko razume i zna koliko je to posla. Čim se festival završi, počinju pripreme i pregovori za sledeći.
Tetrapak Odgovori
Ja ne vidim da je neko išta loše ovde rekao? ne znam zašto se diže buka?
HMM se naglas upitao, pri čemu je rekao da mu se čini konkretno zapažanje, i ispalo je da jednostavno nije informisan, ne vidim da se iko posle nešto bunio?

Alex je rekao da mu se ne sviđa sajt - to je mišljenje, za nekoga možda i kritika, ali nije osporavanje samog festivala, barem ja to nisam tako shvatio

Meni je ok program, redovan sam na S3P od prvih godina, i mislim da dobro radite posao ali nemojte da sujetno shvatate kritike jer iz njih treba da se uči i napreduje.

Napred AŠC!
organizacija Odgovori
Sve je cool,, samo bez tenzije,,

Drago nam je da ljudi shvataju da oko festivala ima mnogo posla i da to nije tako jednostavno.
Slažemo se da sajt može bolje, ali trenutno je ovakav i služi svrsi.
Lepo je videti pozitivne komentare. Obično nas nabadaju zbog svega i svačega.

@Tetrapak

Svaka kritika je dobrodošla, kako bi sve bilo još bolje. Niko nije sujetan, nismo se razumeli. Ipak je pismena komunikacija u dve dimenzije i fali joj treća :)))

Čekamo vas.!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.