Komentara: 2
Pregleda: 4208

Program muzičkog festivala Summer3p 2012

02.07.2012. u 13:43h
Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula na jedinstvenoj party lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću.
Program muzičkog festivala Summer3p 2012

Na ovogodišnjem Summer3p festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedflux  (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS).

Summer3p - od 19. do 22. jula 2012.

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

 

Program muzičkog festivala Summer3p 2012Poznati ruskiDJ Gorje Hewek nastupiće prvog festivalskog dana, 19. jula. Hewek je radio na poznatom moskovskom radiju Deep Mix Moscow od 2006 do 2010. godine. U pitanju je najslušanija radio stanica na svetu kada su u pitanju žanrovi minimal i techno. Danas se Gorje bavi produkcijom, objavljuje za Pro-tez Records i često nastupa po Rusiji.

Iste večeri nastupiće Roby Deep (Slovenija), Brajan (Srbija) i Timika (Srbija).

Program muzičkog festivala Summer3p 2012Steve Youngaka Hedflux će drugog festivalskog dana predstaviti svoju unikatnu kombinaciju tech-funka i prefinjene psihodelije u breakbeat maniru koja se pretvara u hipnotičku energiju na plesnom podijumu.

Istog dana nastupiće i Palotai (Mađarska) i Vida G (Mađarska).

 

 

Program muzičkog festivala Summer3p 2012Kassey Voorn smatra da je emocija centar muzike. Voorn sarađuje sa poznatim svetskim imenima kao što suJohn Digweed i Sasha, a njegovi uzbudljivi nastupi u kojima dominira house/progressive/techno se dugo vremena prepričavaju.

Pored Kassey Voorna, trećeg festivalskog dana, 21. jula, nastupiće i domaći DJ-evi Acaloon, Chrono, Bugsy i Gabriel Bin.


Program muzičkog festivala Summer3p 2012Poslednjeg dana Summer3p festivala nastupiće poznati regionalni DJ Mladen Tomić, a pored njega „sviraće“ i subotičke snage: Kibz b2b Dfndr, Adamov b2b Mistique i The Code Crew.

 

  

 

Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Više o izvođačima možete pronaći na našoj zvaničnoj prezentaciji -  www.summer3p.org
Organizatori Summer3p festivala su NVO AŠC i Fondacija „Danilo Kiš“ iz Subotice.

RADIONICE I KAMPANJE

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

I ove godine skrećemo pažnju na tri važne kampanje: Stop nasilju!, Očistimo jezero Palići Sačuvajmo prirodu. Tokom festivala održaće se više radionica: Ekološka, Likovna, Sportska... Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala.Danilo Ki

RADIONICE I KAMPANJE

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

I ove godine skrećemo pažnju na tri važne kampanje: Stop nasilju!, Očistimo jezero Palić

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4208
Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p festival na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.