Komentara: 52
Pregleda: 17167
Video
Foto

Subotička policija dobila 17 novih automobila

16.09.2017. u 19:12h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica, odnosno Policijska uprava u Subotici dobila je sedamnaest vozila, od kojih je 7 za potrebe saobraćajne policije (5 škoda rapid hečbek i dve škode oktavije) i 10 limuzina (škoda rapid) policiji opšte nadležnosti.
Subotička policija dobila 17 novih automobila

Policijska uprava Subotica dobila je 17 novih patrolnih automobila koji su danas uručeni predstavnicima policijskih uprava u Subotici. Reč je o kontigentu od ukupno 710 vozila koje je obezbedilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

- Kao ministar unutrašnjih poslova ponosan sam što će naše kolege policajci koji svakodnevno obavljaju svoje dužnosti moći uz pomoć ovih vozila da budu efikasniji u svom radu. Ulažući u uslove rada naših policijskih službenika mi ulažemo u veću bezbednost svih građana Srbije - rekao je ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, prilikom predaje vozila ispred Palate pravde u Beogradu.

Subotička policija dobila 17 novih automobila

Subotička policija dobila 17 novih automobila

Po rečima ministra Stefanovića ova vozila su samo prvi kontigent vozila koji su nabavljeni, a da će u narednom periodu policijski službenici na celoj teritoriji Srbije dobiti i nove marice, patrolne motocikle, nova vatrogasna i terenska vozila.

- Trudićemo se da u okviru drugog kapitalnog projekta dodatno osavremenimo i modernizujemo opremu i vozila za Upravu kriminalističke policije, granične policije, Jedinice za obezbeđenje i drugih jedinica. Posvećeno radimo na tome da osavremenimo policiju i damo joj najbolje moguće uslove za rad -  rekao je Stefanović.

Subotička policija dobila 17 novih automobila

Vozila su, kretajući se u koloni, u Suboticu došla oko 16 časova. Po silasku sa autoputa kretala su se kroz naselje Palić, pored Policijske uprave, zatim kroz širi centar grada, da bi se na kratko zaustavili na službenom parkingu PU Subotice na Segedinskom putu. Nakon fotografisanja vozila su po unapred pripremljenom planu odvežena na predviđene lokacije, a ukoliko već od sutra biće aktivni na ulicama Subotice i prigradskih naselja.

Subotička policija dobila 17 novih automobila

Nova zaštitna oprema za pripadnike Sektora za vanredne situacije

Prilikom uručivanja novih vozila Stefanović je dodao da će biti nabavljena i nova zaštitna oprema za pripadnike Sektora za vanredne situacije.

- Početkom 2019. stižu nam i tri nova helikoptera koja smo nabavili uz pomoć Vlade i to nakon 40 godina od poslednje nabavke - naglasio je ministar.

Na kraju ceremonije dodele službenih vozila, ministar Stefanović poželeo je policajcima da im nova vozila pomognu da budu efikasniji i da u obavljanju svojih zadataka budu zaštićeni i opremljeniji.

- Trudiću se da kao ministar unutrašnjih poslova i kvalitet rada policije bude bolji, da građani Srbije osete boljitak, da osete da je naša Srbija bezbednija i da vide koliko vrede ovi momci i devojke u plavom koji se svakodnevno bore da naša deca i svi naši građani budu bezbedni - zaključio je Stefanović.

Izvor: Subotica.com
Nova vozila za subotičku policiju Nova vozila za subotičku policiju Nova vozila za subotičku policiju Nova vozila za subotičku policiju Nova vozila za subotičku policiju Nova vozila za subotičku policiju Nova vozila za subotičku policiju Nova vozila za subotičku policiju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 52
Pregleda: 17167

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.