Komentara: 15
Pregleda: 10781
Foto

Interventna policija dobila dva nova vozila

08.08.2019. u 17:19h
Izvor: Subotica.com
U okviru raspodele oko 80 novih vatrogasnih i službenih vozila, Ministarstvo unutrašnjih poslova dodelilo je Policijskoj upravi u Subotici dva kombija, namenjena interventnoj policiji.
Interventna policija dobila dva nova vozila

Krajem prošle nedelje, Ministarstvo unutrašnjih poslova uručilo je Sektoru za vanredne situacije 12 autocisterni, dok su druge organizacione jedinice dobile 60 kombi vozila, od kojih su dva pripala Policijskoj upravi u Subotici.

- Ova kombi vozila koristiće pripadnici interventne policije i ona će im olakšati svakodnevni rad - kaže major policije Siniša Kalinić, komandir čete Interventne jedinice policije (IJP) Policijske uprave u Subotici.

Interventna policija dobila dva nova vozila

Kako objašnjava naš sagovornik, vozni park Policijske uprave u Subotici je u poslednjih nekoliko godina velikim delom obnovljen u okviru opremanja Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Krajem 2017. godine dobijena su nova patrolna vozila marke ''škoda'', a potom i dve nove ''marice'', jedno terensko vozilo za potrebe interventne policije i patrolna vozila za kriminalističku policiju - dodao je major policije.

Interventna policija dobila dva nova vozila

Izvor: Subotica.com
Nova vozila za Policijsku upravu Subotica Nova vozila za Policijsku upravu Subotica Nova vozila za Policijsku upravu Subotica Nova vozila za Policijsku upravu Subotica Nova vozila za Policijsku upravu Subotica Nova vozila za Policijsku upravu Subotica Nova vozila za Policijsku upravu Subotica Nova vozila za Policijsku upravu Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 10781

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.