Komentara: 44
Pregleda: 7114

Subotici sleduje koaliciono "prestrojavanje"?

08.04.2014. u 16:55h
Izvor: RTV
Predsednik subotičke Skupštine, Ilija Maravić, rekao je danas da je njegov lični stav da je potrebno redefinisati odnose unutar vladajuće koalicije u ovom gradu. Maravić, koji je i funkcioner u subotičkom SNS, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine da je na vanrednim republičkim izborima SNS osvojila najveći broj glasova i da samim tim ima još veću odgovornost.
Subotici sleduje koaliciono "prestrojavanje"?

"Građani Subotice ukazali su nam veliko poverenje i moja želja i očekivanje su da ćemo sa koalicionim partnerima razgovarati o tome, kako bismo bili u prilici da pokažemo ogroman potencijal koji imamo", rekao je Maravić.

On je dodao da ne postoji rok o izjašnjavanju koalicionih partnera, već da je to očekivanje koje je "u skladu sa postignutim rezultatima" SNS u Subotici na prethodnim vanrednim republičkim izborima.

Maravić je ocenio da je to potrebno i kako bi se program buduće Vlade Republike Srbije sprovodio i na lokalu.

Na pitanje da li to znači da Suboticu očekuju vanredni lokalni izbori ili će se o eventualnim promenama razgovarati unutar koalicije, Maravić je precizirao da će to biti dogovor unutar koalicije.

Radio-televizija Vojvodine pokušala je da stupi u kontakt sa gradonačelnikom Subotice, Jene Maglaijem, ali nam je u subotičkom pres centru rečeno da on ne želi da komentariše ove navode.

U Subotici vlast čine SNS, SVM, SPS, DSHV, SPO, SDPS i samostalni odbornici.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 44
Pregleda: 7114
Povezane teme

ilija maravić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.