Komentara: 12
Pregleda: 4090

Subotici nagrada za najtolerantniju lokalnu zajednicu regiona

10.05.2013. u 13:43h
Subotica je posle nominacije i zvanično dobila priznanje Evropskog pokreta u BiH kao najtolerantnija lokalna zajednica regiona. Svečano uručivanje priznanja biće održano u ponedeljak kada će u ime građana priznanje primiti gradonačelnik Modest Dulić
Subotici nagrada za najtolerantniju lokalnu zajednicu regiona

Krajem aprila (26.04) u posetu Subotici bio je predsednik Evropskog pokreta u BiH Predrag Praštalo koji se sastao sa gradonačelnikom Modest Dulićem i kojeg je tom prilikom obavestio da je grad Subotica ove godine, povodom obeležavanja Dana Evrope u BiH, nominovan za jedno od vrednih priznanja ove organizacije.

Dulić se zahvalio gostu na poseti i informisanju i sa zadovoljstvom prihvatio priznanje Evropskog pokreta, koji po njegovim rečima uživa izuzetno veliki ugled i poštovanje u međunarodnim relacijama, te dodao da je počastvovan da je njegov grad nominovan za ovo priznanje.

Subotici nagrada za najtolerantniju lokalnu zajednicu regiona

Dulić i Praštalo (foto: Evropski pokret u Bosni i Hercegovini)

Uručenje priznanja u ponedeljak

U ponedeljak (13. maja) predsednik Evropskog pokreta Bosne i Hercegovine mr Predrag Praštalo će gradonačelniku Subotice Modestu Dulić uručiti priznanje, koje Evropski pokret BiH dodeljuje gradu Subotici za najtolerantniju lokalnu zajednicu regiona.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 4090

Povezana vest

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Modest Dulić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.