• Pregleda: 26303

Subotičanin Nikola Mandarić pronađen mrtav

Posle nešto više od nedelju dana potrage za 73-godišnjim Subotičaninom Nikolom Mandarićem, nažalost juče tokom popodneva stigla je informacija da je pronađeno njegovo beživotno telo, čime se potraga zvanično završava.
Subotičanin Nikola Mandarić pronađen mrtav

Naš sugrađanin Nikola Mandarić (73), čiji je nestanak prijavljen 12. maja, u nedelju je pronađen mrtav u ulici Jovana Mikića.

Kako nezvanično saznajemo telo je pronađeno u delu ulice u kojoj se nalazi rupa poput kanala, koja je bila puna vode, te je telo izvučeno uz asistenciju vatrogasaca. Kako je uzrok smrti lekarima bio sumnjiv, telo je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Policija je potvrdila da je pronađeno beživotno telo, koje je poslato na obdukciju, ali okolnosti smrti još nisu poznati.

- Policija nam ništa posebno nije rekla, sem da je odnešen na obdukciju i čekamo šta će nam reći. Bicikl je bio kod njega, a za ostalo ništa ne znam – kaže sin  Miroslav. - Ne bih da nagađam ništa, čekamo da nam zvanično saopšte šta se dogodilo.

Nikola je od kuće otišao bicikom, uzeo recepte da ode u apoteku, a kod sebe je imao 14 hiljada dinara. Kako se nije brzo vratio kući, porodici je odmah bilo sumnjivo da se nešto desilo i prijavljen je nestanak. Proteklih dana do porodice su dolazile vesti da je Nikola viđen kako stopira u Starom Žedniku, te su se do poslednjeg trenutka nadali da je živ.

Porodica se zahvaljuje svima koji su se na bilo koji način priključili apelu potrage za Nikolom Mandarićem i koji su posvetili svoje vreme tražeći njihovog člana.

Izvor: Subotica.com
8
Lilla@ Odgovori
Tuga
M Odgovori
Saučešće porodici.
Charles Bronson Odgovori
Nažalost sve je lošija sigurnost u našem gradu.
Sećate se žene koja je nestala pre nekoliko meseci?
Navodno je umrla prirodnom smrću.
Ali ko zna šta se dogodilo zapravo.
Ne verujem više ni sudstvu,ni policiji ni celom ovom AV sistemu.
Olivia Bajor
A ja ne verujem mediji i tebi! Puno čitaš. Bolje čitaj knjige
Maki
Ti da citas knjige ne bi glasala za vucica
C Odgovori
Da ne poveruješ.
Su Odgovori
Molim Vas da izvestite o rezultatima istrage...Saučešće porodici! Mene je potresla i zabrinula ona priča kada je žena nestala na prozivci, a nađena ko zna gde u njivama, i onda obrazloženje da je to prirodna smrt...Isto ovde čovek normalno pošao od kuće da obavi neke svakodnevne kupovine...i isto nađen na manje pristupačnom mestu, mrtav...Nije da smo gledali suviše filmova, ali sumnjivo je....Svi imamo roditelje, bake, dede, i zabrinuti smo, da li neki lopov i psihopata vreba starije ljude, radi pljačke i ubistva.
Marija
To sto ste naveli bilo bi normalno u uredjenoj drzavi. Od koga vi ocekujete informacije a pogotovo one kojima bi i poverovali, Cuvajte se sami pa cete biti i bezbedni a ostalo je sve tuzno i ruzno,
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.