Komentara: 8
Pregleda: 27160

Subotičanin Nikola Mandarić pronađen mrtav

20.05.2019. u 15:41h > 16:46
Izvor: Subotica.com
Posle nešto više od nedelju dana potrage za 73-godišnjim Subotičaninom Nikolom Mandarićem, nažalost juče tokom popodneva stigla je informacija da je pronađeno njegovo beživotno telo, čime se potraga zvanično završava.
Subotičanin Nikola Mandarić pronađen mrtav

Naš sugrađanin Nikola Mandarić (73), čiji je nestanak prijavljen 12. maja, u nedelju je pronađen mrtav u ulici Jovana Mikića.

Kako nezvanično saznajemo telo je pronađeno u delu ulice u kojoj se nalazi rupa poput kanala, koja je bila puna vode, te je telo izvučeno uz asistenciju vatrogasaca. Kako je uzrok smrti lekarima bio sumnjiv, telo je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Policija je potvrdila da je pronađeno beživotno telo, koje je poslato na obdukciju, ali okolnosti smrti još nisu poznati.

- Policija nam ništa posebno nije rekla, sem da je odnešen na obdukciju i čekamo šta će nam reći. Bicikl je bio kod njega, a za ostalo ništa ne znam – kaže sin  Miroslav. - Ne bih da nagađam ništa, čekamo da nam zvanično saopšte šta se dogodilo.

Nikola je od kuće otišao bicikom, uzeo recepte da ode u apoteku, a kod sebe je imao 14 hiljada dinara. Kako se nije brzo vratio kući, porodici je odmah bilo sumnjivo da se nešto desilo i prijavljen je nestanak. Proteklih dana do porodice su dolazile vesti da je Nikola viđen kako stopira u Starom Žedniku, te su se do poslednjeg trenutka nadali da je živ.

Porodica se zahvaljuje svima koji su se na bilo koji način priključili apelu potrage za Nikolom Mandarićem i koji su posvetili svoje vreme tražeći njihovog člana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 27160

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.