Komentara: 22
Pregleda: 13507

Subotičani na fotografijama za Dan grada

28.08.2014. u 02:48h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica ovogodišnji rođendan obeležava sloganom "Subotica, to sam ja". Tim povodom, organizovano je i fotografisanje 235 Subotičanki i Subotičana. U nastavku prenosimo obraćanje onih koji su zaslužni za ovu lepu i zanimljivu ideju.
Subotičani na fotografijama za Dan grada

Dragi sugrađani, 1. septembra naš grad slavi 235. rođendan. Tim povodom, krenuli smo u akciju fotografisanja 235 Subotičana, jer grad pre svega čine ljudi koji u njemu žive, rade, stvaraju, vole.

Ideja je bila da svaku godinu predstavimo jednim licem, ali nismo mogli da odolimo, te smo planiranu brojku od 235 fotografija u međuvremenu premašili. Predstavljamo vam ih u ovom albumu. Gradske face, likovi, "obični" ljudi, junaci, jednom rečju - Subotičani. Verujemo da ćete među njima prepoznati svoje prijatelje ali i upoznati neka nova lica našeg grada.

Kako bismo vas što bolje informisali o dešavanjima u okviru proslave Dana grada, koja će trajati od 29. avgusta do 1. septembra, otvorili smo Facebook stranicu: Suboticatosamja. Pozivamo vas je posetite, zavolite, podelite. Vaš Grad.

Kompletan program u okviru proslave Dana grada možete videti u povezanoj vesti, a fotografije Subotičanki i Subotičana u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Subotičani na fotografijama povodom obeležavanja Dana Subotice - LAJKUJTE NAJBOLJE FOTKE Subotičani na fotografijama povodom obeležavanja Dana Subotice - LAJKUJTE NAJBOLJE FOTKE Subotičani na fotografijama povodom obeležavanja Dana Subotice - LAJKUJTE NAJBOLJE FOTKE Subotičani na fotografijama povodom obeležavanja Dana Subotice - LAJKUJTE NAJBOLJE FOTKE Subotičani na fotografijama povodom obeležavanja Dana Subotice - LAJKUJTE NAJBOLJE FOTKE Subotičani na fotografijama povodom obeležavanja Dana Subotice - LAJKUJTE NAJBOLJE FOTKE Subotičani na fotografijama povodom obeležavanja Dana Subotice - LAJKUJTE NAJBOLJE FOTKE Subotičani na fotografijama povodom obeležavanja Dana Subotice - LAJKUJTE NAJBOLJE FOTKE
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 13507

Povezane vesti

Povezane teme

subotica

Grad Subotica

dan grada

#suboticatosamja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.