Komentara: 25
Pregleda: 9628

Subotica dobija nove policajce u narednoj godini

10.03.2014. u 14:09h
Izvor: RTV Yueco
Subotica će u narednih godinu dana dobiti 30 novih policajaca, poručio je čelnicima lokalne samouprave državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Vanja Vukić.
Subotica dobija nove policajce u narednoj godini

On je sa saradnicima posetio danas i subotičku lokalnu samoupravu, gde je razgovarao sa predsednikom Skupštine grada Radmilom Todosijevićem i saradnicima.

Ocenjeno je da je popunjenost policijske uprave u Subotici na nivou od oko 70 odsto, a da će taj procenat biti poboljšan u narednih godinu dana prijemom novih policajaca, kao i poboljšanjem kapaciteta u sektoru za vanredne situacije.

Sastanku je prisustvovao i državni sekretar u Ministarstvu finansija Ljubiša Milosavljević, sa kojim je razgovarano o kapitalnim, nedovršenim projektima u Subotici.

Više detalja o konkursu možete pronaći na: copo.edu.rs/Konkurs_2014.-160-1-406

Izvor: RTV Yueco
Poseta Državnog sekretara MUP-a RS, Vanje Vukića Poseta Državnog sekretara MUP-a RS, Vanje Vukića Poseta Državnog sekretara MUP-a RS, Vanje Vukića Poseta Državnog sekretara MUP-a RS, Vanje Vukića Poseta Državnog sekretara MUP-a RS, Vanje Vukića Poseta Državnog sekretara MUP-a RS, Vanje Vukića Poseta Državnog sekretara MUP-a RS, Vanje Vukića Poseta Državnog sekretara MUP-a RS, Vanje Vukića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 25
Pregleda: 9628

Povezane vesti

Povezane teme

policajci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.