Komentara: 8
Pregleda: 3740

"StudFest" - jedinstveni muzički festival od 12. do 15. maja u Subotici

09.05.2022. u 13:54h
Izvor: Subotica.com
Jedinstveni studentiski, muzički festival "StudFest", po prvu put u Srbiji, održaće se od 12. do 15. maja u kompleksu bivše kasarne II, na Segedinskom putu. Deo festivala biće održan i na Paliću.
"StudFest" - jedinstveni muzički festival od 12. do 15. maja u Subotici

Ovaj muzički festival, kroz četvorodnevni program, ugostiće poznate domaće, ali i strane muzičke izvođače. Program je osmišljen tako da obuhvati što više različitih žanrova, koji će biti podeljeni po danima i na nekoliko bina. 

Ovogodišnji LineUp "StudFest-a" popunila su brojna poznata imena, kao što su Anrew Meller, Nico Moreno, Raffa FL, Somewhen i Xenia, a pored njih nasupiće i live izvođači, odnosno Fox, Surreal, Tam, Micka Lifka, kao i rock sastavi Odliv mozgova i Ritam Sex-I-Ja (RHCP tribute band). Takođe, nismo izostavili ni ni popularne studentske žurke, te će svi  ljubitelji plesa i malo drugačijeg muzičkog koncepta uživati u poznatoj Dragi Bravo žurci i na različitim tematskim žurkama koje će predvoditi DJ Drtila, DJ Radak i mnogi drugi - najavljuju organizatori.

Deo festivala biće održan i na Palićkom jezeru, gde će biti organizovane dnevne žurke koje će biti otvorene za sve posetioce željne dobrog provoda, đuskanja i druženja.

- Pored vrhunskog muzičkog programa, na festivalu će biti organizovani društveno-odgovorni projekti. Ove godine "StudFest" je odabrao i ključnu temu društvenog delovanja - “Ekološki stambeni objekti”, a profesor sa građevinskog fakulteta će držati mini tribinu i sa mladima diskutovati o problemima i rešenjima na ovu temu.

Cene ulaznica biće podeljene u nekoliko kategorija, u zavisnosti od toga da li se kupuje jednodnevna ili karta za ceo festival. Ulaznice se mogu kupiti na zvaničnom sajtu festivala, kao i na svim prodajnim mestima Gigstix servisa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 22 časova
Komentara: 8
Pregleda: 3740

Povezane vesti

Povezane teme

muzički festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.