• Pregleda: 8737

Stručno savetovanje vezano za primenu Zakona o privatnom obezbeđenju

u Regionalnoj privrednoj komori Subotice će u utorak, 26. jula 2016. godine sa početkom u 12 časova biti održano stručno savetovanje na temu "Sprovođenja Zakona o privatnom obezbeđenju u sveobuhvatnom smislu sa osvrtom na obuku i licenciranje".
Stručno savetovanje vezano za primenu Zakona o privatnom obezbeđenju

Stručno savetovanje je namenjeno svim kompanijama, javnim preduzećima, državnim i lokalnim samoupravama, kritičnim infrastrukturama i drugim subjektima koji imaju sopstveno obezbeđenje i svim potencijalnim korisnicima usluga privatnog obezbeđenja.

Prvenstveni fokus stručnog savetovanja biće osvrt na obavezu privrednih subjekata prema navedenom Zakonu, stanje u procesu obuke i  licenciranja, kao i primenu ostalih odredbi Zakona. Posebno će biti razmotren i segment tehničkog obezbeđenja za veliki broj firmi koje rade tehničko obezbeđenje, a nisu objektivno ili subjektivno informisane na adekvatan način o procesu obuke i uslova za sticanje licence i registrovane su u drugim šiframa delatnosti.

Cilj održavanja stručnog savetovanja  je jasna i nedvosmislena poruka javnosti, medijima i kompanijama u sektoru bezbednosti od strane predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Privredne komore Srbije - Udruženja za privatno obezbeđenje o neophodnosti hitne primene Zakona o privatnom obezbeđenju, bez odlaganja rokova u primeni. 

Zainteresovani za stručno savetovanje mogu svoje prisustvo da potvrde putem e-maila .

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
bole Odgovori
znaci privatnik pod nekim uslovima moze da drzi agenciju za pravljenje reda a privatnik pod nekim uslovima nemoze da vrsi sahrane. Znaci neki snagator ima da nas bije ako on proceni da da se ne ponasam kako se njemu cefne a ako zelim da me sahrani npr.Funero e to nemoze .
portir Odgovori
Bole upravo zato se sad dobija licenca da nemoz svako da radi
lakumity Odgovori
A dali tamo obučavaju te "preduzetnike" da na vreme isplaćuju platu?
portir Odgovori
Moj poslodavac isplacuje na vreme
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.