Komentara: 4
Pregleda: 9781

Stručno savetovanje vezano za primenu Zakona o privatnom obezbeđenju

22.07.2016. u 16:14h
Izvor: Subotica.com
u Regionalnoj privrednoj komori Subotice će u utorak, 26. jula 2016. godine sa početkom u 12 časova biti održano stručno savetovanje na temu "Sprovođenja Zakona o privatnom obezbeđenju u sveobuhvatnom smislu sa osvrtom na obuku i licenciranje".
Stručno savetovanje vezano za primenu Zakona o privatnom obezbeđenju

Stručno savetovanje je namenjeno svim kompanijama, javnim preduzećima, državnim i lokalnim samoupravama, kritičnim infrastrukturama i drugim subjektima koji imaju sopstveno obezbeđenje i svim potencijalnim korisnicima usluga privatnog obezbeđenja.

Prvenstveni fokus stručnog savetovanja biće osvrt na obavezu privrednih subjekata prema navedenom Zakonu, stanje u procesu obuke i  licenciranja, kao i primenu ostalih odredbi Zakona. Posebno će biti razmotren i segment tehničkog obezbeđenja za veliki broj firmi koje rade tehničko obezbeđenje, a nisu objektivno ili subjektivno informisane na adekvatan način o procesu obuke i uslova za sticanje licence i registrovane su u drugim šiframa delatnosti.

Cilj održavanja stručnog savetovanja  je jasna i nedvosmislena poruka javnosti, medijima i kompanijama u sektoru bezbednosti od strane predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Privredne komore Srbije - Udruženja za privatno obezbeđenje o neophodnosti hitne primene Zakona o privatnom obezbeđenju, bez odlaganja rokova u primeni. 

Zainteresovani za stručno savetovanje mogu svoje prisustvo da potvrde putem e-maila subotica@komora.net.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 9781

Povezane vesti

Povezane teme

regionalna privredna komora

obuka za fizičko obezbeđenje

licence za obezbeđenje

obezbeđenje

fizičko obezbeđenje

privatno obezbeđenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.