Komentara: 0
Pregleda: 1233

Stonoteniseri Spartaka učestvovali na Novogodišnjem kupu u Novom Sadu

15.12.2015. u 11:48h
Izvor: Subotica.com
Stonoteniseri Spartaka učestvovali na Novogodišnjem kupu u Novom Sadu

Takmičenja na ovogodišnjem tradicionalnom međunarodnom novogodišnjem JOOLA Kupu u Novom Sadu održavala су se u četiri starosne kategorije - mini kadeti, mlađi kadeti, kadeti i juniori.

Mlađe kategorije Stonoteniskog kluba "Spartak" na ovom veoma jakom turniru učestvovale su u sve četiri discipline. Za razliku od prethodnih godina ove godine nije bilo medalja za mlađe kategorije, ali je turnir svakako dobro poslužio za druženej i sticanje novih iskustava budućih nada u starijem uzrastu.

U konkurenciji mini kadeta Vedran Bošnjak  je zauzeo plasman od 5-8. mesta, mlađi kadeti takođe nisu imali neke zapaženije rezultate, pa je tako Aleksandar Čokić zauzeo plasman od 5-8. mesta, Luka Videc od 16-32, dok je Lehej Stojan Kiš završio na deobi 32. i 64. mesta.

Kod kadeta nastupala su četiri takmičara STK "Spartak" i oni su ostvarili sledeće plasmanje: Aleksandar Čokić 16-32. mesto, Luka Videc 32-64. mesto, Luka Andrašic 32-64. mesto, dok Jovan Marković nije prošao grupu i ostao je bez plasmana.

U klasi juniora Nikša Martinović je ostavrio plasman od 5-8. mesta. Bognar Bence od 9-16. mesta, a Boris Vidaković nije prošao grupu, pa je samim time i ostao bez plasmana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1233
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.