Komentara: 0
Pregleda: 1398

Stonoteniseri Spartaka poraženi u Bačkoj Palanci (4:3)

07.12.2015. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Za vikend su odigrani mečevi 8. kola Prve lige Srbije u stonom tenisu, a među kojima i meč u Bačkoj Palanci u kojem je domaća ekipa dočekala i savladala subotički Spartak rezultatom 4:3. U poslednjem meču pred zimsku pauzu Spartak će narednog vikenda dočekati Borac iz Paraćina.
Stonoteniseri Spartaka poraženi u Bačkoj Palanci (4:3)

U okviru 8 kola prve lige Srbije u stonom tenisu u Bačkoj Palanci odvijao se pravi stonoteniski derbi meč koji je bio neizvestan i odlučen tek u sedmoj partiji parova gde su domaćini bili uspešniji.

Spartak Stoss je pružio žestok otpor Bačkoj Palanci koja je najveći favorit za osvajanje Prve lige kao i ulazak u viši rang Super lige. Domaći sastav koji je u svojim redovima imao veoma raspolozena dva igrača Savića i Borčića, medjutim Subotičani se nisu predavali, borili se do poslednjeg atoma snage .

U redovima plavo-belih istakao se najbolji igrač Spartak Stoss-a Robert Takarič koji je zabeležio dve pobede, a posebno je bila vredna pobeda nad Vladom Borčićem. Kod domaćina briljirao je Zoran Savić sa dve pobede u singlu i jednu u dublu kao i Borčić u neizvesnom meču dobio mladog Martinovića .

Bačka Palanka - Spartak Stoss 4:3

Pojedinačni rezultati: Zoran Savić - Nikša  Martinović 3-0, Milan Novaković - Milan Trbović 1-3

Vlada Borčić - Robert Takarič 0-3, Zoran Savić - Aleksandar Radosavljević 3-0, Vlada Borčić - Nikša Martinović 3-1, Milan Novaković - Robert Takarič 0-3 i Savić / Borčić - Takarič / Martinović 3-0.

Ekipu je sa klupe predvodio trener Branko Brstina.

Posle 8 kola Spartak zauzima 3. mesto sa šest pobeda i dva poraza. Prvo i drugo mesto zauzimaju Mlinprodukt iz Ade i Bačka Palanka koji imaju 7 pobeda i samo jedan poraz. U narednom kolu Spartak Stoss dočekuje Borac iz Paraćina i sa ovim mečom se završava jesenji deo prvenstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1398
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.