Komentara: 25
Pregleda: 4314
Foto

Stanovnici Jasenovačke ulice dobili asfalt

14.06.2022. u 14:21h
Izvor: Subotica.com
Završeni su radovi na izgradnji kolovoza u Jasenovačkoj ulici na Paliću, a do kraja meseca biće završeni i radovi na rekonstrukciji i proširenju Ulice Proleterskih brigada u MZ Zorka.
Stanovnici Jasenovačke ulice dobili asfalt

Stanovnik Jasenovačke ulice, Stevo Grbac na asfalt čeka punih pet decenija. Kako kaže, nakon toliko godina konačno će njegova ulica izgledati pristojno, a gumene čizme više neće biti neophodne tokom svakog pljuska.

Stanovnici Jasenovačke ulice dobili asfalt

- U kišnim periodima nismo mogli prolaziti od blata. Sve ove godine smo se sami snalazili kako smo znali i umeli, dovlačili smo šljunak, šljaku... Sreća, sada je tome došao kraj. Ulica je konačno dobila asfalt i sada izgleda lepo, a mi koji živimo ovde nesmetano ćemo se kretati i zimi i leti.

Izgradnja kolovoza u ovoj ulici koštala je 11 miliona dinara, a pre nekoliko meseci asfaltirana je i susedna Cvetna ulica. Govoreći o infrastukturnim projektima u gradu, gradonačelnik Stevan Bakić rekao je da će do kraja meseca biti završeni radovi na rekonstrukciji i proširenju Ulice Proleterskih brigada u naselju Zorka. 

Stanovnici Jasenovačke ulice dobili asfalt

- Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine dodelila nam je 170 miliona dinara za putnu infrastrukturu. U toku su tenderi za rekonstrukciju i proširenje Novosadskog puta, odnosno obilaznice oko Palića, kao i za asfaltiranje još šest ulica u gradskim i progradskim mestima. Očekujem da radovi počnu u avgustu - najavio je Bakić - Opredelili smo 20 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za 11 ulica, kao i za sveobuhvatnu rekonstrukciju pešačkih zona u centru grada. Zaista vodimo računa da ravnomerno razvijamo putnu infrastrukturu u gradu i prigradskim mestima.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na izgradnji Jasenovačke ulice na Paliću Obilazak radova na izgradnji Jasenovačke ulice na Paliću Obilazak radova na izgradnji Jasenovačke ulice na Paliću Obilazak radova na izgradnji Jasenovačke ulice na Paliću Obilazak radova na izgradnji Jasenovačke ulice na Paliću Obilazak radova na izgradnji Jasenovačke ulice na Paliću Obilazak radova na izgradnji Jasenovačke ulice na Paliću Obilazak radova na izgradnji Jasenovačke ulice na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 4314

Povezana vest

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje ulica na paliću

asfaltiranje

stevan bakić

javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

ognjen golubović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.