Komentara: 11
Pregleda: 4383

Sretenu Damjanoviću nagrada za životno delo

28.12.2013. u 11:20h
Izvor: SuMedija
Proslavljeni subotički rvač Sreten Damjanović je dobitnik ovogodišnje nagrade "Jovan Mikić – Spartak" za životno delo, koju pod pokroviteljstvom pokrajinskog Sekretarijata za sport i omladinu dodeljuje Sportski savez Vojvodine.
Sretenu Damjanoviću nagrada za životno delo

Sreten Damjanović kao kao sportista, trener i sportski radnik i obeležava 55 godina aktivnog rada u sportu. Damjanović je bio je svetski i evropski prvak, 16 godina je bio nepobediv na domaćoj sceni, a potom se posvetio trenerskom radu u klubu i kao selektor državne reprezentacije.

- Kada se dobije nagrada za životno delo znači da ste nešto uradili u životu, ali i da ne možete puno više da uradite. Drago mi je što sam dobio nagradu, jer je ona potvrda svih rezultata koje sam postigao, kao takmičar, trener i selektor – rekao je Sreten Damjanović na svečanosti u Novom Sadu.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 4383
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.